O să înebunești după ce o să citești acest text. De uimire…

14 comentarii

   1. Serif, io ma simt mandru sa folosesc aceiasi platforma de GPS ca si tine!

   2. Il folosești de 1 an cu succes. Doar 2 amenzi……
    Cate tricouri trebuie sa vinzi sa iti scoți pârleala?

    1. Author

     amenzile le-am luat in 2012 (cred) ambele intr-o zi. eu castig vreo 8 lei la un tricou. inainte de impozitare. fa un calcul :))

  1. Daca ai telefon mai vechi, nu functioneaza, ca nu se mai fac updateuri pentru cipset ul gps.

 1. Si politistii e oameni! O fi fost ziua unuia, i-o fi nascut sotia, se simteau e mai buni, mai generosi etc, parca poti sa stii? Sau mereai tu cu faza lunga.

 2. Poate nu dadea flash-uri, poate erau doar luminile de la blitz cand va faceau poze tuturor… sa vi le trimita acasa, polaroid, cu autograf de la agent :))

 3. Stiti de ce dadeau flash-uri ? Pentru ca vazusera mai devreme un pic un alt MCV.Si au dat si ei flash-uri pentru ca si politaii sunt uameni.

 4. Boss, nu stiu la tine cum de-s asa buni rutieristii cu soferii, dar la noi au inceput de cand i-au scuturat cu inregistrarile cu mita, sa stea in cascada 2,3,2,3…. ieri la fel, azi la fel, dimineata si pe seara…. ori ca i-au dat afara din birouri si isi fac veacul prin tigai. Jur ca asa ceva n-am mai vazut pe la mine de cand a venit Tariceanu acum vreo 10 ani cred, da’ nici atunci nu cred ca erau asa multi pe strazile urbei.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw