Turismul românesc e pe o pistă greșită!

8 comentarii

  1. Năsui, o avansat la facultate (la fabrica de ingineri), si acolo tot aia face 🙂

  2. Deci, io-s oltean. Trauma adolescentei si tineretii mele, petrecute la studii, printre banateni si ardeleni, a fost sa suport mishtourile facute pe seama caselor din chirpici ale oltenilor. Mno, amu-i mare jmekerie ecolojistica sa ai casa facuta din materiale eco, bio, envaironment frendli, adica din noroi cu paie, recte keerpitch. Apropos de olteni, cre’ ca stii ca buda, la olteni, e alcatuita din trei pari: de unul te tii, in al doilea iti pui palaria si cu al treilea te aperi de caini.

  3. Cand eram io mai tanar, m-o palit gandu sa ma angajez ghid sa duc niste cetateni vestici pe plaiurile mioritice. Si culmea ii ca le-o si placut. Si mancam in curte la oameni, gratar romanesc, fain de tot. No, si un neamt vine de la buda si zice ba ficior, fain asa, curat, lemn nou, capac de buda de plastic care semnalizeaza goira, poate n-o vezi, hartie de buda roz, postere cu femei, carligutz dragutz pe usa, tot ce trebe… Da io cand am fo in Somalia ( ca tari din astea vizita omu – Somalia, Romania, etc… ) m-am cacat intr-una din asta mai murdara ca asta, da nu mirosea. Si sa vezi ce faceau aia – or bagat un scoc in fosa mai mult sau mai putin septica, l-or ridicat la vreo 5 m deasupra buzii si l-or vopsit negru-n varf. No, si hornu ala arunca toata putoarea afara la 5m, batea vantu, vecinii – treaba lor, da in buda mirosea a rozmarin, intelegi ? Mno, si io tot stau si ma gandesc – or ajuns dacii pana in Somalia de i-o invatat pe aia cultura si noi am uitat ? De sute de ani ne cacam in curte, si ne pute, da n-o inventat nime asa ceva la noi ? Ba mai si inventam vorbe gen „pute, pute, da-i caldut… „.

  4. Patroane,io eram micuț când tata a golit buda. La mine-n gradina predomina parul,ca pom,mulțumită bunicului. Tata a decopertat lângă tulpinile perilor pe raza de 50 cm si a umplut cu câcat. Unde perii aceia făceau pere de aproximativ 5cm lungime,in acel an au „fabricat” niste pere de vro 15 cm. Numa’ zic. In alta ordine de idei,v-au depășit aia din Moisei,au 5(cinci) benzi de asfalt pe drumul principal,de diferite înălțimi si diferite lățimi.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw