cum poti castiga, usor, 75.000 de dolari…

screenshot-2016-10-21-08-40-14Un băiat, gamer, cum i-ar zice babele de la noi din sat, cum se juca el EVE-online,  într-o bună zi (sau noapte – nu suntem siguri), din motive pe care doar le bănuim s-a sfădit cu tovarășii lui.

Și pentru că sfada era absolut ireconciliabilă, cetățeanul a adus gâlceava din mediul online pe tărâmul realității.

Adică, oferă 75.000 de paray (sau parai – nu-s sigur…) unui cetățean sau unui grup de cetățeni care vor trece prin plasmă și laser (adică un fel de foc și sabie) locurile de joacă (din joc) ale dujmanilor lui.

Ca să fiu sigur că ai înțeles vorbim despre bani reali, din viața reală cu care poți să cumperi bunuri reale. Sau cum speră unii oameni, fericire…

Mno.

Nu comentez motivele. Îl și înțeleg. Că și eu mă sfădesc zilnic cu diverși cetățeni, din motive stupide…

Ce nu înțeleg, e risipa de bani.

Adică 75.000?

nu-i prea mult?

Adică, zic,  cu 5000 găseai un băiat care îi aducea pe incriminați, noaptea cu tot cu calculator, în curtea ta și îi punea să-și șteargă cu mânuța stângă (că dreapta sigur era incapacitată) conturile de eve-online, yahoo, pornhub, facebook si solitaire… nu?

Să nu ziceți ”nu”… că eu știu niște băieți din ăștia…

Mno. Dacă ai un pic de spirit de bișnițar în organism, nu ți se pare o oportunitate să faci un ban? Iei un băiat din ăsta, de care vă ziceam mai devreme, îl duci la locul faptei, dai niște bani pe avion/hotel/restaurant. Rezolvi problema, ai luat banu, vii acasă.  Nu?

Să nu ziceți ”nu” că ne sfădim. Online!

p.s.: știu că te tentează să zici ”nu”!

 

 

2 comentarii la „cum poti castiga, usor, 75.000 de dolari…”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.