piariștilor, scoateți-vă capul din fund

11 comentarii

 1. Si daca si-ar scoate capul din fund, poate ar urma si niste ore de limba romana, ca in limba romana „focusare” si „servisare” nu exista.

  1. Author

   no, vezi ca n-ai inteles… asa vorbesti daca esti umblat/citit/licentiat. nu o arzi pe romaneste, ca da rau la sefi…

  2. Recunosc ca e pentru prima oara cand aud de cuvantul „servisare”. Si am facut o facultate de limba si literatura romana. :))

 2. Mulțumim de înțelegere.
  Mulțumim PENTRU înțelegere.

  Mulțumesc de loc.
  Mulțumesc PENTRU loc.

  Mulțumesc deloc.

 3. 3 colete nu le-am primit la Cluj. A trebuit sa le ridic eu de la sediu. Problema era ca erau destul de grele si voluminoase. Bine ca exista Urgent-Cargus, de zeci de mii de ori mai amabili si isi cer scuze daca intarzie. Te suna dimineata si te intreaba cand ti-l poate aduce.

 4. E boicot făcut de Poșta Română pentru spălarea imaginii. Dacă vedeți din astea în curând și la ceilalți curierați, puneți cu poșta! Măcar acolo știți că ajunge în 3-4 zile.

 5. astia mi-au trimis pe cap hotii. mi-au livrat un colet de peste 1000 euro si a doua zi cand nu eram acasa au dat peste bunica-mea si s-au recomandat (pentru ca au venit la pont evident) si cica au un colet de 2000 de lei si sa le dea banii ca il aduc ei de jos. noroc ca n-a avut bani si lake ala cica sa dea ceva un lant ceva de aur ca garantie atunci (auzi si tu) si in mom ala s-a prins si a anuntat politia. curierii pwii

 6. Serif,eu o ard cu UrgentCargus. Nitel mai ok in perioada de dupa fuziune. Dai cam greu de call center etc, insa agentii sunt ok.

  1. Șerif, sa nu te pună păcatele sa îți muți coletaria la Urgent Cargus, ca schimbi tusea cu junghiul! La ăștia mai prost sta treaba! Dacă ai ceva mai fragil niciodată nu ajunge întreg, oricâte etichete ai pune pe colet și oricâte asigurări ai face! Și nici paguba nu ți-o recuperezi!


scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw