Oameni-s oameni!

6 comentarii

 1. Si eu l-am „iertat” pe unul de 2 lei. Suma foarte mica, stiu, dar faza e ca-n urmatoarea saptamana a venit si a facut scandal deoarece i-am dus un pahar RECE pentru bere. :)) parca a fost din filmele cu prosti.

 2. Acum vreo trei ani de zile mi-am petrecut Paștele în Maramureș! Am găsit acolo cei mai de treaba oameni pe care am putut sa ii întâlnesc! Sunteți numai unul și unul, veseli, sufletiști, OAMENI!

 3. Se intampla in alta regiune dar e totusi legat de cinste si incredere.
  Obisnuim sa cumparam oua de la fermele din regiune. Pe o raza de 10km sunt 4 sau 5 locuri de unde pot cumpara, sunt foarte proaspete si chiar mai ieftine decat la magazin.
  Oamenii sunt ocupati cu treburile in gospodarie si nu au timp sa stea sa vanda oua asa ca au o mica taraba in fata casei pe care e pus un mic frigider. Iti iei din frigider o duzina sau doua sau cate doresti (deobicei nu au prea multe) si pui banii intr-o cutie care e in sau langa frigider.
  Acum doi ani am descoperit din intamplare o gospodarie care avea un mic magazin amenajat in curte. Am parcat, am intrat in magazin si am asteptam mai bine de 15 minute pana a aparut cineva. Aveau mai multe produse si doua frigidere pline cu pachete cu carne de vita si pui. Doamna ne-a spus ca altadata sa nu mai asteptam ca sunt ocupati daca vrem ceva doar sa luam si ne-a aratat o cutie de carton unde sa punem banii. Daca nu aveti bani la voi, zice doamna, nu-I problema uite e aici un caiet si doar va scrieti numele si ce produs ati luat si apoi aduceti banii data viitoare cand mai treceti pe aici.
  Da, oamenii au mare incredere si se bazeaza pe cinste si corectitudine.
  O zi faina sa aveti.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw