Să moară TVR!

6 comentarii

 1. ai explicat fix tu (indirect) acum cateva zile de ce nu-si doreste nimeni moartea TVR-ului – mostenirea dacica ne face sa ne dorim doar moartea celor mai merituosi. nu a orice trici-flici…

 2. Mie mi-ar fi rușine sa cer bani în locul lor. Cel mai concret exemplu de risipa a fost vizita din Malaezi când cei de la TVR au tras 4 cadre pe care acum le repeta în mod obsesiv pe TVR HD.

 3. Cand o sa moara TVR, o sa moara toata arhiva mai mult ori mai putin istorica. Arhiva care cuprinde imagini, filme, si sunet, care o sa incapa pe mana unor indivizi cel putini penali, care o sa vanda tot la „fier vechi”. Eu as opta pentru cercetarea amanuntita a tuturor care au jefuit televiziunea romana, a tuturor papusarilor ce s-au perindat pe acolo, a tuturor celor care intr-un fel ori altul au manipulat conducerea pentru interese personale si abia apoi mi-as pune intrebarea ce si cum.

  1. Author

   stai linistit ca deja s-au cheltuit milioane de euro pentru digitizare. stiu eu de un contract de 10 milioane care s-au cheltuit fara sa se miște un degețel.

 4. Teoretic e o gaura neagra. Practic, astfel de gauri negre am cam toti.

  In loc sa reglementam cumva TVR-ul, sa il facem sa produca ceva util (de exemplu, BBC-ul are seriale proprii, de ce n-am obliga tvr-ul sa aiba asa ceva? la noi NU se produc deloc seriale), noi vrem sa-l desfiintam. Si tot noi ne plangem apoi de scaderea calitatii programelor…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw