Expresii de necrezut. Lecția numărul 1

6 comentarii

  1. De necrezut e ce a patit un prieten la BRD. I-au inchis contul curent de lei desi avea credit ipotecar. Motivul a fost ca nu a fost folosit 3 luni. Si a trebuit sa plateasca deschiderea unui nou cont pentru a putea plati ratele in continuare.

  2. Eu am patiti la BRD mama nea raposata dupa doi ani cred a primit prin posta o scrisoare cum ca trebuie sa plateasca 70 roni ceva cont unde primea ea salariul daca nu intra in baza de date a celor care sunt rau platnici si alte dinacestea. Dupa ce am trecut peste socul emotional am mers cu adresa la primul ghiseu BRD si le-am povestit au zis ca e treaba mea ca tre sa platesc, ca trebuia sa stiu etc. Le-am urat de sanatate si am plecat spunandu-le sa trimita la cimitir adresele. Oameni faini si astia de la BRD.

  3. la BRD, cont in care primeam salariu. Desi-l lasasem pe plus, cand am plecat din Romania, nu l-am inchis pentru ca-mi inchipuiam ca se inchide singur. sau poate asa mi-a spus cineva de la banca, nu stiu. Din nefericirea aveam si overdraft (il lasasem pe plus). Asa ca dupa 7 ani am avut de platit 1800 de lei (parca) pentru ca BRD nu s-a obosit sa-l inchida cand n-a fost activitate si nici nu s-au obosit sa ma anunte cand a intrat pe -. Nu, l-au pastrat asa pana am ajuns la limita maxima de overdraft.

  4. La Banca Romaneasca aveam un credit Prima Casa si un card atasat la contul curent (m-a mintit doamna Ioana Hurdubaie 🙂 ca e obligatoriu). Dupa 6 luni in care n-am folosit deloc cardul, mi-au tras din cont 15 lei (panalitate pentru inactivitate). Dupa 30 min de la SMS eram deja in banca si semnam actele de inchidere card.scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw