Am putea să salvăm Europa! Am putea!

3 comentarii

 1. Va dati seama ce soc si groaza pe moaca unui terorist, care a plecat din Siria, a trecut cu identitate falsa prin toata Europa, sta o vreme la Bruxelles, face rost de explozibil, kalashnikov si munitie, planuieste indelung atentatele, vorbeste pe dark web si retele securizate cu niste prieteni de-ai lui si cand sa faca rost de cartela de Romania, zice tanti de la chiosc – buletinu’ va rog. S-o dus dracu tot planu, virginele s-au dezvirginat, se lasa omu de religia lui si se boteaza ortodox, ca si asa vin Pastele si i-o fi pofta de miel. Eu zic ca planu-i bun.

 2. Eu am un prieten, care atunci cand isi vinde telefonul, il vinde „pachet complet” cu tot cu cartela, de nu mai dai de el cu lunile.

 3. 1. Nu exista in acest moment un verdict corect ca acele cartele erau cumparate de la noi… Vrăjeală… Un alt motiv pentru a se vota legea Big Brother.
  2. Teroristi erau cetateni belgieni.
  3. Anumite tari din vestul europei poti cumpara cartele fără un act de indentitate. DUPĂ 30 de zile esti obligat sa de înregistrezi.
  Avem norocul, daca pot spune asa, ca nu suntem o tara atat de importanta, ca altfel s-ar întâmpla atente ai pe meleagurile noastre. Statul, instituțiile statului si oamenii legii isi bat joc de noi… Ne autodistrugem singuri.
  Iti inteleg pamfletul, dar vroiam sa punctez aceste lucruri.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw