Dragi influenceri din tehnologie…

7 comentarii

 1. iPhone a fost și este un brand care este urmărit și cumpărat de foarte multă lume. Normal că printre cei care cumpără există o mulțime care este dobitoacă. Asta nu înseamnă că cei care își cumpără Samsung sunt direct ingineri. NOOO… Doar că la Samsung sunt multe modele apărute de-a lungul anului, ceea ce mai atenuează din a vedea dobitocii care au Samsung.

  Eu am HTC și sunt super mulțumit cu el. Nu cred că cei care au HTC sunt proști sau inteligenți, sunt doar niște deținători de telefon :)).

  Mi-am încheiat pledoaria. Sper doar să apară un telefon cu ceva wow zilele astea, poate îmi schimb și eu telefonul mai târziu, anul ăsta.

 2. Si eu am samsung acum si sunt foarte multumita de el.
  Nu am nimic impotriva iPhone, e mai nasol la ele doar ca nu poti transfera nimic.
  Am avut si iPhone, dar dupa experientele astea doua cred ca ma axez mai mult pe samsung de acum.

 3. Nu cred ca se va incheia prea curand hatareala asta intre fanii iOS si fanii Android. Din punctul meu de vedere alegerea e mai mult una care tine de gust personal, nu neaparat de functionalitate sau pret.

  Sa vezi insa acum discutiile legate de anuntul de la MWC Barcelona prin care Facebook si Samsung au facut un parteneriat pe partea de VR. Cert e ca nici Apple nici Samsung nu vor disparea prea curand de pe piata. Nu sunt „too big to fail”, dar nici nu sunt usor de daramat.

   1. well serif, eu chiar si azi folosesc un nokia..care atunci cand isi va da duhul obstesc, va ajunge in raiul nokielor. dupa voi cumpara un microsoft. pentru ca astea imi plac. roger and out.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw