Era sa se nasca o noua religie…

31 de comentarii

 1. Băi nene, eu rîd rar. Foarte rar. Am prins azi rar-ul ăla. Chiar foarte rar-ul.

 2. Superb, am ras de numa.Ai talent ce sa mai incolo incoace.Bravo.

 3. … data viitoare incearca sa-l inveti sa clipeasca, merita sa observi cum vor reactiona aia de la Metro. Eu trec pe acolo doar pentru fructele de mare, de pe gheata, ca cu gheata sa le cumpere cine o vrea.

  1. Esti prea trist. Voi credinciosii parca va grabiti sa traiti in rai si pierdeti prezentul…

 4. Umorul e bun dar subiectul e vechi, prost si periculos. Se induce ideea ca religigiile (toate) sint bazate pe iluzii.
  Ceea ce nu cred ca e adevarat.
  In lumea in care traim noi iluzile si adevarul sint unele linga altele.
  Oamenii ar trebui sa fie capbili sa le separe, altfel apar probleme (si noi constatam ca apar probleme :D).

 5. tu nu esti normal ma baiatule. strigi ca nebunul in magazin, sa sperii musterii. ti-a fost jena sa pui mana pe peste si sa-l bagi în traista?

 6. Spre binele omenirii…si al vietii agvatice e ca pestii au memorie de 3 secunde…in felul asta stam linistiti ca sigur nu se va mai naste vreo religie… frumos povestit :))

 7. Super tare !!!! :))))) Dupa ce ai lasat video-blogul jos ma gandeam ca in scris nu o sa faci multa treaba. M-am inselat..No hai ca esti pe drumu’ bun. Rad de ma sparg pe aici pe la nordici. (ceea ce ii sperie)

 8. Ar putea fi completat cu a 4-a opinie, a sefului de raion de la Metro, referitor la toti ceilalti 3…Ma opresc aici,sunt mii de variante,se putea arunca pestele la gunoi, se pensiona fortat angajatul si se recompensa clientul cu o bucata de somon…Bine, daca seful era <>,altfel….inventa una!?!

 9. Știuca Zbanghiul

  Trebuie să recunosc, sunt foarte onorat că am fost contactat să-mi dau cu părerea pe acest subiect. De altfel, părerea mea ar trebui să conteze cel mai mult, de vreme ce sunt singurul care a avut de suferit.
  Adică, eu nu înțeleg de ce! Doar pentru că mă cheamă cum mă cheamă, asta înseamnă că n-am dreptul la o părere? Mă învârt într-un mediu atât de superficial! Bine, uneori mai nimeresc și în colțuri și le zgudui peștuțelor lumea, dar asta e altă poveste.
  Astfel, pe această cale, doresc să mulțumesc Salvatorului meu, pentru că m-a scos din încurcătură. N-o să mint, mă panicasem rău de tot.
  Psihologul meu spune că experiența asta mi-a prins bine, că mă va face să mă dezvolt sănătos. Adevărul e că, acum că am văzut cum e lumea de afară cu adevărat, îmi iubesc mai mult acvariul. De când m-am întors, și colectivul e mai primitor, iar bătrânul mă ocolește când sunt vedeta.

  Ce să mai, sunt un Pește Nou! Mulțumesc domnului Gaben pentru această șansă! Știu ce se spune, că nu ne putem alege salvatorii, însă eu, pe dumnealui, dintr-o mie de ape l-aș fi ales!

  Semnat: Știucă Cel Nou

 10. :)) Nu stii ce pesti erau? Scrie sus sogore, deasupra pretului :))). Religia lu’ peste prajit sau afumat, dupa caz… da’ sa fii apostol intr-o treaba ca asta ii ceva :)). Daca ne spui si din ce bazin a sarit pestele, o sa putem studia comportamentul speciei, sa vedem daca-s pestii in depresie, daca sufera… :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw