io, la Altex

9 comentarii

  1. Cautam saci pentru aspirator. Si se apropie un nene sa ma intrebe ce parere am de un aspirator, un model pe care chiar il am. Pe langa mine, dar ocupati cu alti clienti, doi agenti comerciali care indata au cascat ochii cat cepele. Eu in gura mare. „- E bun, dar iesi din Altex, mai mergi fix 10 m si il iei din Carrefour cu 120 de lei mai ieftin.”

  2. Netflix e de cacao, exista google.com si torrente.
    Am rasfoit o zi intreaga sa gasesc vreun film interesant, gasesc cateva…. le vazusem, sarim peste, cautam iar si iar. Termin cu filmele si ma mut la documentare (de serialele astea lacrimogene nu sunt fan, daca e sa ma intrebati ultimul serial adevarat a fost Californication, restul sunt (p)isu) si gasesc mythbusters. Eh, le vazusem pe toate, dar zic hai sa mai vad vreun episod din sezoanele hd si cu tzatzoasa roscata. Dau click si ghici ce? Doar primele 3 sezoane… pfoai futui. Nervi, draci, creste tensiunea, aduc palinca, bag un pahar si intru pe torent. Intr-o ora aveam un film descarcat si gata treaba. Nu va imaginati ca mi-am luat nu stiu ce film pompos, am descarcat Dom za vesanje.

  3. Ha ha ha super experienta.Si pe mine ma intrebau diversi cetateni la un Hypermarket ce produse sunt la oferta.Si asta doar pentru ca aveam o geaca rosie care aducea cu echipamentul angajatilor.Mare serif nu te tenteaza sa reiei vlogul ? Nu neaparat din masina, duba…. sau motostivuitor : )

  4. serif, il tot butonez de pe 8 ianuarie, nu ti se pare ca-s cam putine titluri? nici nu ma satur de rasfoit si-i gata.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw