Gata cu JMECHERIA! Fac parlamentarii romani ordine in Norvegia!

7 comentarii

 1. Deși îți dau mare dreptate, nu se poate să nu mă enervez când văd neputința instituției numită stat …. de cele mai multe ori ea nu există, cu excepția zilei de salariu pentru cei din rândul cărora se va constitui comisia de care scrii mai sus. 🙁

 2. daca tot fac ordine in norvegia de ce nu fac escala si la berlin sa ii explice la frau merkel cum sa rezolve problemele cu refugiatii?

 3. chestiuni de genul „te bat pentru ca dumnezeu ii pedepseste pe pacatosi” tin de o mizerie psihica intolerabila

 4. La noi în Bogata 5 copii a trebuit să doarmă câteva nopți afară sub cerul liber și după aceia ia luat Protecția Copilului. Multă sănătate

 5. Stai un pic.
  Nu era vorba ca statul norvegian nu-i primeste in audienta pe romanii nostri?

 6. Din cate am inteles eu drepturile copiilor in Norvegia sunt putin altele decat in Romania. Daca este asa si familia asta locuieste acolo de ce mai exista o discutie pe tema asta? Daca in Africa te mananca leul si tu nu vrei sa fii mancat de leu ori stai departe de Africa ori ai grija cum te porti pe langa leu sa nu-l superi.

  Sunt constient ca se poate avea o discutie despre cum nu e in regula sa vina cineva sa-ti ia copiii si ca iubire parinteasca si sanul familiei si etc dar n-avem noi de unde sa stim ce obiceiuri sa practica in familia omului plus ca nici macar nu este treaba noastra.

 7. Nu-i destul ca ne faceau infractorii de cacat, acum sa ne faca si politicienii…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw