Cu un RCA toti suntem datori.

10 comentarii

  1. btw … de ce nu mai apare preview-ul de la linkurile catre youtube la tine pe site? te-au spamat haterii ???

 1. Eu as zice ca secretul tot pe la asiguratori este.. Cunosc eu vreo 2 carora le-au crescut in vreo 2 ani niste vilute micute (D+P+2E), si mobilate, doar din munca cinstita si salar’ de 2000 de lei pe luna. Si asta doar pt ca dau „bun de plata” sau nu.. Bine, ei zic ca au terenul bun, samanta de soi si i-a ajutat ploaia sa creasca asa bine vilutele. Doar nenorocul i-a oprit cateva luni cat au schimbat firmele angajatoare, pentru ca incepusera sa le miroasa alora ceva.. Mai continui explicatia? Gen „lucrarea asta face 2000 de lei, o trec pe deviz 10000, ca trebuie sa traim cu totii si doar nu o plateste cineva din buzunarul lui..”

 2. Ar trebui duse si parcate camioanele cu semiremorci in fiecare intersectie din bucuresti pana se mobilizeaza si iau masuri cei in puterea de a lua masurile. Daca nu vor transporturi….sa nu circule nici un fel de mijloc de transport rutier in bucuresti si nu numai….sa mearga toata lumea din capitala la servici pe jos….sa vedem daca le convine atunci conducatorilor patriei sa se incetineasca sistemul. Ar trebui acum cu asigurarile sa rezolve si treaba cu timbrul ala de mediu….daca au decis sa restituie taxa de prima inmatriculare care a fost declarata ilegala….ar trebui ca si timbrul de mediu sa nu se mai aplice cu atat mai mult cu cat e mai mare decat taxa anterioara.

 3. Cica si la tramvaie se plateste carte verde.Mi se pare absolut normal……. pai daca vireaza brusc la stanga si o ia spre Budapesta.

  1. Ai dreptate si pe lângă cartea verde la tramvaie mai e chestia si cu muzica in mașină pt.care trebuie „nu-i așa?” sa plătești drepturile de autor..

 4. Se pare ca Ponta era bun acum, El se pricepe la copy-paste! Doar sa nu dea copy-paste la o lege a asigurarilor din ISIS…

 5. Salut Gabene! Sau seus toti cum era vorba aia :)))
  Frate, deci mi-e foarte dor de un video de-ala „in the skoda speech” de-ala de care faceai pe vremuri.
  Nu pot sa uit cand ai dat in niste gropi de-alea ca pe la voi si ai ramas 5 sec interzis (probabil direct in stomac te-a luat o senzatie de „aici sunt banii dvs”) si ai zis o faza gen: aaaa….niste santuri de aparare ale orasului facute de primarie … :))))) da…. hai mai trage un video inainte de Craciun ca ai talent 😉

  Mi-a placut in mod deosebit si aia cu paza la „fabrica de vodka” :)))))))))))))))

 6. Dar la copiat se pricep guvernantii cu cele zeci de doctorate date in 2-3 ani, de ce nu se pricep si la copiat sisteme performante din alte tari?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw