da sau nu? disney stoarce toate stelele din star wars

6 comentarii

  1. pt net adblockplus, tv nu consum, la radio e mai greu sa ma aglomereze cu starwarsul si in cele 30 – 60 de minute pe zi cat merg cu masina de la lucru acasa in general cam 75% merge muzica de pe tableta cu folderul celor de la Parazitii pe repeat … la cumparaturi in Auchanurile din Timisoara nu prea am vazut mare agitatie pe tema asta, asa ca pot spune ca inca nu mi s-a aplecat, dar ca si idee mai repede mi se apleaca de toata prostimea care sare sa arunce bani pe toate kkturile enumerate de tine, aruncat de bani care are singurul scop de a imbogati niste mosi besiti care oricum o ard destul de ok, pe yachturi, cu fetite si alte bunatati … timp in care zilnic mor vreo 15.000 – 20.000 de indivizi pe planeta, doar pentru ca nu ce manca ….

  2. Acu o luna si ceva am revazut cele 6 episoade (l-o dat la televizor si n-am schimbat canalul), eram chiar curios cat voi fi de interesat cand apare al 7-lea. Pai dupa tot tam-tam-ul de prin magazine & televizor (nu cele din romania), sunt atat de satul de StarWars incat am refuzat sa merg gratis la cinema. Cred ca o sa-l vad cand s-or linishti apele si l-or da la teleu asha cand si eu oi fi uitat ca exista un episod 7.
    PS# Nu pricep ce-i asha grozav cu filmu asta? mai tare ca povestea si personajele sunt cei de la marketing fara de care nu s-ar fi ajuns la 7.

  3. Si lansarea celorlalte filme din seria Star Warsprobabill s-a petrecut( fiecare lansare in parte) la noi cum se petrece si asta, si acum o sa citez din stirea de azi de la PRO TV: „Maine va fi lansat filmul in toate tarile din lume ( sau asa ceva) iar vineri va aparea si in cinematografele din Romania”. Ce concluzie sa trag de aici, Romania e pe alta planeta sau cum vine asta, e la 48 de ore distanta de mers cu bicicleta/masina/nava spatiala, de restul tarisoarelor de pe globul asta? Deci e prea penala stirea, maine e miercuri si la noi nu ajunge joi filmul cel tarziu, ajunge vineri, l-o fi aducand CFR-ul sau Posta Romana, sau mai rau, Posta Romana cu un tren al CFR ? =)):))

    P.S. Legat de Posta Romana tre’ sa auzi si tu asta, am intrat azi ca orice bun platitor de facturi care ma stradui sa fiu, intr-un magazin ce e echipat cu PayPoint ( bine, e cu PayPoint d-ala fara Contactless, nu stiu daca e si cu dar aici la mine in batatura e fara) si doamna manipulista a echipamentului era ocupata, adica manipula, nu va ganditi la prostii, aparatul de efectuare a platilor, da’ ghici cine platea, diriginta de la posta, biata de ea avea vreo 30 de facturi de la Eon :)). Adica cum vine asta, tu lucri la posta, acolo unde se plateste factura de curent de la Eon, oamenii iti aduc facturile sa le platesti, si tu le platesti la paypoint, cat de tare-i asta =)).

  4. Eu nu-s curios de star wars, nu am fost si nici nu cred ca voi fi vreodata… E un val ce trece

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw