Justitia e oarba rau în Romania

12 comentarii

 1. Nu stiam ca asa cunoscut a devenit acest Shrek :)) Candva am lucrat la una din firmele lui, mai mult moca ce-i drept. Din toata povestea m-am ales cu o carte pe care distrusul domn a publicat-o :)) Ceva legat de cultura hip-hop in Romania… O adevarata capodopera de 30 de pagini … Vrei sa ti-o imprumut?

 2. asta e terorist de ala maghiar. il pune orban si banii se duc in ungaria, de aia

 3. Sau macar ceva avocat n-au avut? Care sa intrebe la o adica pe aia: „Ba fraierilor care ‘esteti’, v-a platit sau nu nenorocitu asta ceva? Ca uite, are chitanta!”

 4. maria. daca te pui in papucii lor e normal. nu aveau cum pierde. omul a recunoscut. dovezile erau concludente. cum?

 5. Revizuirea unei hotarari definitive in instanta de apel sau prin neapelare, precum si a unei hotarari data de o instanta de recurs atunci cand evoca fondul, se poate cere in urmatoarele cazuri:
  ……

  – hotararea s-a dat in temeiul unui inscris declarat fals in cursul sau in urma judecatii;

 6. mai bine nu citeam articolul, imi creste tensiunea cand citesc despre rahati cu ochi de-astia. problema e ca ele se intampla peste tot in Romania.

 7. Nu mi-e greu sa cred ca nu a intervenit cumva cu sume de bani si la tribunal, doar ca sa i se micsoreze pedeapsa. In mod normal, acele chitante ar trebui verificate inainte sa se ia o decizie, doar nu le-a aratat si a scapat de 2 ani, cu pedeapsa schimbata. Sunt sigura ca daca le platea datoriile, nu mai aveau motive sa-l dea in judecata, pe langa faptul ca oricum despagubiri nu aveau cum sa obtina de pe urma acestui proces.

 8. Erli ! Am fost pe „statul lui de plata”. De fapt, despre ce vorbim aici. Omul nu putea sa fie nici macar administrator de firma, nu avea nici drept la vot si nici cel de a face copii. Toate aceste drepturi i-au fost retezate prin pedeapsa primita anterior cu suspendare. Dar, cu toate acestea, Erli a facut pe seful si a condus mai multe firme, Dintre ele> „ASOCIATIA ROMANA DE CULTURA URBANA BAIA MARE”, „A.R.O.E-ASOCIATIA ORGANIZATORILOR DE EVENIMENTE” si multe altele, ca are cel putin 10 (fara sa exagerez). Ideea care e, cum poate o organizatie non profit, sa faca profit ? sa aiba castiguri ? oare cum ? :))) La Baia Mare se poate…este un fel de promise land. In timpul „mandatului” lui de sef al meu, (in acte apare ma-sa ca administrator) a facut nenumarate comenzi la diversi furnizori de tot felul din tara (de la zacusca, siropuri, pana la saltele DORMEO…in numar industrial, aparatura electronica, electrocasnica – toate acestea fiind „achizitionate” cu cecuri false, pe firma, cecuri care, ulterior, nu au putut fi incasate la banca de catre furnizori. Cu toate aceste tepe, nimeni din Baia Mare nu a miscat un degetel. Am chemat inclusiv ANAF-ul pe capul lui, dar degeaba. Alte acte false arata-te si lor. La ANAF nu declara venituri, nimic, vector viscal…absolut nimic. Nu plateste CAS-ul angajatilor. Sunt multe. Nici macar sefa mea directa-managerul de echipa, stimabila Cristina Palfi nu a fost niciodata angajata lui in acte, nici macar colaborator, ea avand carte de munca in alte parti. Erli asta e foarte tupeist, minte de ingheata apele vara. Insa, nu e totul pierdut. Daca acum, cat de repede, calca stramb si mai face o porcarie, si cu siguranta ca va face pentru ca nu-l duce capul la mai mult, atunci cu siguranta va ajunge locatar la Gherla. 🙂

 9. Daniela, mă tem că nu ai prea înţeles cum stau lucrurile. Nu a scăpat de 2 ani, ci a scăpat DE TOT, fiindcă primise 6 ani jumătate cu EXECUTARE, iar după recurs 4 ani cu SUSPENDARE. Cât despre plata datoriilor, asta nu-l exonerează de la infracţiunea comisă. Adică, după tine dacă furi şi după aceea restitui ce ai furat nu mai eşti un hoţ şi, ca atare, pasibil de pedeapsă? Cu atât mai mult dacă eşti recidivist. Să fim serioşi… Omul a scăpat ca prin minune, habar nu am cum. Dacă a prezentat nişte falsuri, unde au fost avocaţii reclamanţilor pentru a le contesta? Aici e nedumerirea mea.

  1. Mai are un proces penal si in Cluj pentru inselaciune, daca am inteles bine este incarcerat la Gherla, nu a putut fi adus la proces ca face greva foamei, ……..sper sa i se infunde rau!!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw