voi ce ati invatat din dezastrul de la #colectiv?

16 comentarii

 1. eu am invatat ca asemanarea vesitc-proverbiala a poporului romancu mamaliga este EXTREM de reala.

  as schimba steagul din tricolor in monocolor. galben. as pune si stema, o mamaliga in mijloc.

 2. Am vorbit cu o cunostinta, angajata in administratia unei scoli generale, care mi-a spus ca cel putin in Timisoara scolile generale si gradinitele in proportie de 90% nu au autorizatie PSI iar la cea fitosanitara de functionare stam mai bine undeva la 60 % sunt posesoare ale unei asemenea autorizatii. Deci ramane cum am stabilit.

  1. Bine ca macar in alea nu prea are ce sa ia foc.Si daca ia,geamurile sunt mari.Dar ce te faci daca au gratii…

  1. PS: cand mama era in crize de durere si nu se descoperea nimic, eram hotărâtă sa ii cumpăr droguri! Deci, wtf, dau bani cat am, pup icoane pana fac turu’ României din pupături si fac orice sa nu ii fie rau.
   Încerc sa fac lucrurile bine in fiecare zi. In afara de șpăgi la spital. Pe alea, cand ajung, le dau cu 2 mâini! Ca sa nu ne cufurăm pe noi, dam șpăgi din x mii varii motive DAR le dăm!

 3. Serif, nu cred ca s-a invatat ceva. Din moment ce s-a spart asa repede bula. Din pacate.

 4. Liceul nostru are toate avizele de la zii din iunie, la sfarsitul anului scolar ne-a dat voie sa descarcam pe terenul de sport toate stingatoare pentru reunplere, si in fiecare clasa exista cate un stingator, scoala asa s-a pregatit bine ca sa nu scapam de scoala asa usor.

  1. Liceul vostru nu are insa si profesori de romana, se pare

 5. nimic. azi, la un drum de cinci minute, am ferit trei proaste care vorbeau la telefon și nu erau atente la condus. după care un lache cu număr de Ag a tăiat linia dublă continuă. singura șansă de vindecare e biciul peste degete.

 6. Eu am avut chiar o mica depresie gandindu-ma ca si eu am lasat niste lucruri sa mearga si asa!

 7. Sa strang ceva bani, REPEDE, si sa ma car intr-o tara care a ajuns deja in secolul 21.
  Pana atunci, ma uit stanga-dreapta si cand ma ridic de pe wc. Oare am devenit paranoic?

  La asta ma gandeam si inainte de tragedie. Dupa tragedie am adaugat acel „REPEDE”

 8. Totul a fost doar să scape de Ponta. În rest nu cred că e nimeni nebun să creadă că se va schimba ceva. Singurii care trebuiau să plătească erau cei de la isu si ceilalti care au luat șpagă. Cam mult sa își dea Primul ministru demisia. E vina multora de ani de zile încoace. Un lucru e cert : românii își pun al doilea prim ministru care a fost sau este din servicii. … și mai e ceva : singurul motiv real pentru care nu este un pnl-ist s ca să nu scadă sub 50% la viitoarele alegeri… O sa vina și vremea lor sa nu facă nimic și sa fure în liniște

 9. eu nu mai vreau sa vad in noaptea de revelion artificii. primul lucru, apoi altele care nu tin neaparat de colectiv.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw