Nelamurirea zilei: timpul

Voi ce faceți când nu aveți timp să faceți nimic?

Întreb pentru un prieten…

7 comentarii la „Nelamurirea zilei: timpul”

  1. in situatii de genul asta pun in aplicare urmatorul vers celebru: „cand lumea se scufunda imi desfac berea mea … am o durere-n rima de nu mai pot scapa de ea”

  2. E nasol sa intri in criza de timp. Sa nu ai timp pentru nimic, orice te-ai apuca sa faci, timpul sa nu-ti ajunga. Trebuie sa prioritizezi. Vine un moment in care trebuie sa alegi la care dintre taskurile inghesuite in timpul ramas pina la deadline, trebuie sa renunti, pt a le putea face loc celorlalte. Alegerea o poti face: profesionist, in cunostinta de cauza; dictatorial; pe interes; sau democratic,prin vot.
    Sa luam exemplul unui doctor aflat intr-o operatie, desi ma indoiesc ca vreun dr.ar agrea termenul de „deadline”. „-Dle dr.,nu mai avem timp! Pacientul e instare critica! Ori ii salvam creierul, ori penisul, una din 2!”
    Decizia in cunostinta de cauza: „-Sora, noteaza ora decesului.”
    Decizia dictatoriala:”-Mi se rupe. Are cineva o moneda?…”
    Decizia pe interes:”-Cit a bagat asta la plic? 3000? Ok, salvam penisul, dar il punem in loc de creier!”
    Democratic, prin vot. Draga pacientule, dupa 25 de ani de democratie, pot sa-ti spun ca, din pacate, creierul n-are absolut nimic de-a face cu rezultatul unui vot. Tot cu o p(…) te alegi!
    Concluzia : Daca nu aveti timp sa faceti nimic, faceti altceva. Orice.
    De ex., scrieti comentarii lungi si neinspirate pe blogurile altora.Nu va fie frica de penibil. Credeti ca are cineva timp sa le citeasca?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.