Germania! Lasa arabii, venim noi in scurt timp!

11 comentarii

 1. Oricum în 2100 vom mai fi numai 10 milioane și în 2050 vom fi mai mult de jumătate urmași ai lui Decebalus per Scorillo de culoare albastră (nu pot zice negri că nu e corect politic). Așa că, valeaaaaaa…:-)

 2. se intampla ca este, a fost si va fi vai de pla noastra de neam romanesc si de tara de kko … cam asta se intampla … aia maxim 10% cu indulgenta pe care ii duce mintea mai departe de o vodca si o ruda de parizer nu prea mai sunt sau daca mai sunt nu prea mai au ce cauta pe aici … decat fortati de imprejurari sau dintr-o prea mare lene.
  in rest … sa traiasca multinationalele care ne-au transformat tara intr-o moderna plantatie de sclavi … nu ca meritam sau ca ne duce mintea la altceva … asa ca si popor zic, nu ca si persoane:P

 3. Adica sa inteleg ca asigurarea aceea obligatorie pt „duba” de transport persoane costa atat??? Aia obligatorie? Si daca mai iei si casco unde ajungi?…

   1. Exceptional comentariu…am ras de numa.Textul ca si textul dar…. comentariul face toti banii.Apropo de asigurari respectiv masini ziceai ca ne povestesti de patania cu otomobilul de sa strica.

    1. Author

     stai serif, ca aia e de interes national. trebe un pic de pregatire in prealabil! :))

 4. Apai…asa-i cand iti faci asigurare la bogati. Alianz Tiriac, suntem rai, suntem tatuati. La Carpatica sau City e cam la jumate de pret. Acuma baiu-i ca la jumate de pret primesti jumate de despagubire.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw