Cat de mult inseamna un zambet!

5 comentarii

  1. Am fost si eu postas… ~360 de plicuri pe zi, 1 ora imi lua numaratul plicurilor (duduiei de la birou ii era lene -lenea e cucoana mare-) apoi inca 6 (in teorie calculcam 1 minut/plic) sa le livrezi, distanta parcursa zilnic? ~10 km . Timp in teorie fara pauza? 7 ore. Timp efectiv cu 0 pauza? 9-10 ore. Salariu? Minim + bonuri. Merita financiar? Nu. Mi-a placut? Da… mai putin partea cu remuneratia sau cu fosilele care raspundeau la geam „dar ce, eu sunt singura din bloc care poate deschide la interfon?”

  2. Și dacă fătuca era profesoară sau educatoare, atunci 20 și ceva de copilași aveau o zi mai bună și recursiv părinții lor, celor apropiați părinților și așa mai departe !

    Dacă doar ar exista mai mulți ca ei, atunci lumea ar fi cu mult mai bună !

  3. si eu lucrez in zona la o statie de betoane si ” de astea”(cum m-a interogat cineva la telefon)si asa e postasita e de ”champions league”

  4. ii bine macar ca ea ii fericita, ca nefututa aia a e ei de colega de la ghiseul de la brasov a urlat la mine juma de zi ca de ce am scris cu pixu’ verde pe plic, de parca scrie undeva ca e voie ca la primarie doar cu albastru si negru. plm de servicii de kkt

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw