Sufl-o, Mitre!

8 comentarii

  1. Ai dreptate,desigur…dar daca Politia-i iarta pe beizadele a caror valoare umana e zero…nu cred ca e o nenorocire ca au procedat asa in cazul acesta…desi,legea e lege ptr toti….zic si eu…am avut ocazia acum multi,multi ani sa-l vad pe Maestrul Farcasu intr-un bar,cu studentii sai….a baut si a cantat…crede-ma,doua ore nu a miscat nimeni…ne era teama ca se opreste….canta,recita si bea…a fost sublim…

  2. Zic unii că ar fi apucat să meargă numai 100 metri. Dacă era așa aproape de casă de ce nu a lăsat mașina acolo, că o putea lua când era treaz. Dacă mai avea mult până acasă înseamnă că nu are toți boii la el și trebuie băgat un pic la răcoare să se reculeagă. Păcat de taragot.

    1. Author

      serif, unui părieten de-al meu i-a luat politia carnetul pentru ca si-a mutat masina in parcare. da, bause. a facut 15 metri. au venit, l-au pus sa sufle, la revedere carnet. simplu.

  3. Marea problema este ca sunt lasate sa dețină carnet anumite persoane care se urca baute la volan.Pentru asa ceva nu exista scuza este o dovada de inconstienta.Ca ai 100 de metri sau 10 km tot aia e.Daca dai peste cineva cand conduci beat si ala moare degeaba iti ia permisu si esti condamnat, mortul tot mort ramane.

  4. fain asa … eu am stat 2 ani pe tusa, fara permis, tot pentru acelasi numar: 1.05, dupa care m-am invatat minte. Faptul ca el a fost lasat sa plece cu permisul in buzunar, nu o sa ajute pe nimeni, nici pe stat, nici pe el, alcoolul la volan e boala grea si nu se poate vindeca decat cu dosar penal !!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw