Doritos, doritos, pisa-te pe noi!!!!

12 comentarii

 1. Cartofu’n bat a fost de la bun inceput o bataie de joc.

  1. Author

   nu zic nu. dar e plina tara de turnuri. fix ala al eroilor revolutiei l-au gasit? de ce nu pun un cips si pe un lagar unde au murit evrei. e acelasi lucru…

   1. Daca ai 40 de ani si cauti scandal, atunci da, e acelasi lucru. Pentru ca scandalul aduce trafic, care aduce niste bani de marketing de la marci precum doritos.

    Dar internetul n-a fost inventat doar pentru ca bloggerii sa faca un ban inventand scandaluri, ci ca scena dezbaterilor sa creasca, ajungand sa includa pe toata lumea.

    Adica si pe cei care cred ca pe internet nimic nu e tabu, mai ales sa inlocuiesti un element abstract al unui monument abtract, cu altul.

    1. Author

     Serif. Nu ma cunosti deloc. Nu am cautat niciodata scandal. Doar ca sunt lucruri de care nu-mi place sa vad ca ajung bataie de joc. In rest ras si voie buna…

    2. Geo, cand un monument ajunge asa, e o bataie de joc. Gaben nu cauta trafic, is exprima opinia liber. Traim intr-o tara libera. Punct.

    3. sigur ai gresit si blogul si destinatarul mesajului … in rest, tara deja e vanduta, de mult… iar noi (sau majoritatea inapta) am ajuns sclavii celor care au cumparat-o, de voie sau de nevoie … asa ca ce mai conteaza o bataie de joc sau un pipi mic pe un monument national …

 2. Nu știu de ce crezi că proștii lor sunt mai deștepți ca ai nostri.

 3. gaben nationalist cronic :))) vezi ca si-au cerut scuze

 4. Galben, mai prajit, maro, e o gafa de girafa, de ca-ro.

 5. Nici mie nu imi place monumentul, mi se pare urat.
  Dar, oricat de urat ar fi, nu ne putem raporta la el ca la orice constructie: este un monument dedicat miilor de morti din Decembrie 1989. Si asta il face complet nepotrivit pentru scamatorii publicitare de tipul celei incercate de Doritos.

  Firma asta e din SUA, nu-i asa? Ce-ar zice americanii dacă un producător de prezervative cu gust de fructe, dintr-o țară străină, și-ar lansa produsele în SUA printr-o reclamă în care Statuia Libertății apare cu un prezervativ între buze?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw