Refuzarea absolventelor

alexandra-puflea-jignita-de-britanici_443451O domnișoară , româncă, absolventă de facultate Magna cum Laude  la  Criminologie şi Medicină Legală a vrut să se cazeze la un hotel. Românca,  absolventă de facultate Magna cum Laude , făcuse o rezervare la Hotelul Hull Daily Mail din orășelul cu același nume din Marea Britanie.

Când recepționerul a observat că fata noastră, absolventă de facultate Magna cum Laude , este româncă, a refuzat să o cazeze. Motivația?

Româncele sunt curve și implicit femeia,  absolventă de facultate Magna cum Laude, fiind româncă, este curvă.

Nu a contat nici o secundă faptul că românca era absolventă de facultate Magna cum Laude…

Alexandra Puflea, așa o cheamă pe absolventă de facultate Magna cum Laude, a depus plângere la poliție pentru discriminare.

Concluziile care se impun:

– nu are nici o importanță că ești absolventă de facultate Magna cum Laude. Nu înțeleg de ce se insistă peste tot cu idea asta…

– un hotel poate te refuze, fără nici un fel de explicație. E casa lor și fac ce vrea mușchiul lor. Nu poți să-i acuzi de discriminare. Și nu rezolvi nimic reclamându-i la poliție. Cetățenii din hotelul respectiv avuseseră o mică problemă cu niște prostituate. Românce.  Și ca să scape de molimă au decis să nu mai cazeze românce. E o reacție normală dacă mă întrebi pe mine…

– atât timp cât avem consuli și ambasadori numiți politic, care nu au nici un fel de noțiuni de diplomație, care nu înțeleg că sunt acolo ca să apere românii cinstiți de curve și de hoți, așa o să fim tratați pste tot în europa. Bărbații o să fie hoți și femeile o să fie curve.

Apropo de discuția cu diplomații de carieră și cum ne vor apăra ei în viitor:  Mădălin Voicu e noul consul general al României la Bohn. 

PS. și pe mine m-a luat poliția în Frankfurt în gară. Doar pentru că vorbeam în românește… Căutau un hoț…

poza e de aici

Un comentariu la „Refuzarea absolventelor”

  1. Condusi de tigani suntem, reprezentati la ambasade de tigani suntem, la prosti-tv tigani, la spectacolul de anul nou tigani. CINE A RAMAS IN ROMANIA SUNT MINORITARI, adica noi astia bastinasi

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.