Copilul fortat sa cante

14 comentarii

  1. un video ceva sa vedem despre ce e vb ? si cred ca ar trebui sa postezi chestii frumoase , pozitive ca ne e greata de chestile astea si pe deasupra atragi asupra ta energie negativa nah e doar o parere

    1. Hai ba Luciane, las-o mai moale cu energiile negative. Unii dintre noi suntem mai gri… cunoastem tot spectrul luminii. Avem si Google sau Youtube daca vrem sa vedem ceva. Cert este ca Tiganii au talent, si Mihaela Tiganu (mai nou Radulescu) ii judeca… dupa ce s-a **** cu toti miliardarii si ghertzoii de carton din media romaneasca; a turnat un plod, ne-a injurat pe toti ca suntem Romani cu unsingur „R” cand si-a mutat curul ala la Monaco, ca apoi sa vina de plictiseala in cloaca televizata de la Bucuresti de unde si-a exstras seva. Si cu toate astea, tu ne explici ca omul asta imprastie energie negativa. In primul rand energia nu are polaritate. E sau nu e. Dar tu ramai cu parerile tale; ca pana la urma e doar o parere… nu era musai s-o faci si publica.

  2. Iată încă o dovadă, de parcă mai era nevoie, că nu toate …doamnele sunt pregătite pentru a fi mame. Oricum, meseria de părinte se învață, dar pentru cea din poveste cred că este prea târziu.

  3. Macar un video ar fi fost bine, asa sunt numai vorbe. Ar fi mult mai interesant cu un video sa vedem despre ce e vorba

  4. Toți vor să ajungă vedete peste noapte, uni ajung de râs 😀 ,contează pentru ei că au ajuns la tv 😀 .Multă sănătate

  5. MacBen, stiti, poate-i fu frica, talent nu-i trebuia ca-i strica, cum faci „muzicala” -n trap ? Ati ghicit, metoda-i rap.

  6. „copilul meu este cel mai destept, cel mai frumos, cel mai talentat” citat ‘dupa’ un roman.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw