ce-am mai facut?

22 de comentarii

 1. Bravo boss, frumos site. La cate tricouri cumparate urci un video pe youtube ?

 2. Bravo, Gabene! Ai zis bine – cam e un dezavantaj că nu trimiți cu ramburs. Eu unul n-am card deștept și nici nu mi-aș face – poate te răzgândești, că mi-i greu să cred că ar da cineva țeapă. Gata cu vorba, mă apuc să caut tricouri! Mulțam!

  1. Author

   da, dar e unul asumat. o sa va povestesc odata ce mizerii se intampla cu rambursurile … incercam :))

 3. Author

  serif, nu schimba cu nimic datele problemei. nici noi nu primim banii pana nu livram, pentru ca banii tai stau la procesatorul de plati. poti sa refuzi livrarea, ai drepturi exact ca si cu plata ramburs. poti cere un refound oricand daca produsul nu corespunde. e simplu.

 4. Si una calda: imi place FOARTE mult site-ul, e foarte profi realizat si cu mult umor. As spune ca e ceva inedit, atipic…frumos. Sa ai spor si sa ne auzim la comenzi!

 5. buna treaba cu decrierea personlizata pentru fiecare tricou in functie de mesajul imprimat

 6. Bravo. Imi place tricoul, numai doua cuvinte dar spune foarte mult. Tricoul este Fruit of the loom

 7. Gabi, poti sa imi spui, te rog, cu ce firma/e lucrezi pentru gazduirea blogului si a noului site de tricouri? Multumesc!

   1. Multam! Si eu am lucrat cu Globehosting, te intrebam pt ca vreau sa fac un proiect nou si nu mai sunt la curent cu domeniul.

 8. (tehnica senviş)
  Ma bucur ca ti-ai finalizat proiectul, sunt sigur ca o sa ai succes.
  In schimb, ce cred ca ar trebui schimbat, faptul ca nu apare meniul de navigare in stanga tot timpul.. e „peste mana” sa tot dau back and stuff. Alege un font mai cald, fă bine :D.
  Lasând la o parte cele din paragraful de mai sus, imi plac tricourile, si sigur o sa cumpar de la voi cate ceva (cand or fi la promotie 101% :)) ).

  Salutari din Bistriţa (hai la un jinars).

 9. Nice. Ma plictisisem de geurile de tricouri special imprimate, dar totusi purtate de toata lumea. Bafta si vanzari cat mai multe!

 10. har domnului …….nu prea este corect ……har Domnului ….cred că ar fi mai apropiat…chiar dacă dorești să folosești licența poetică….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw