Pentru Patrocle de Valentines Day!

14 comentarii

 1. Apai daca flanela nu ii in calduri o sa ramana doar cu mirositu’ la gard, hai cu compania eventual. Da daca si flanela ii ca toate fumeile de sfantu’ patraulea, a pus-o, i-ai fhutat fengshuiu’ lu patrocle. N-o sa mai pupe liniste pana nu mere acasa cu flori si bomboane si un os tras in neglijeu. Om rau ce esti! :)))

 2. Ești bun de proxenet. De animale. De companie. Dacă te apuci de treabă, dai și la băiatu’ ceva procent din profit. Pentru că idee.

 3. Undeva sus în cer, poarta de la curtea cu virgine s-a deschis pentru tine. Nu te grăbi. A vorbit Patrocle cu câinii de pază de acolo. Nu intră nimeni înaintea ta…

 4. ” apoi, din aceeași mișcare s-a uitat fix la mine…
  Vă jur că avea lacrimi în ochi…”

  la faza asta mi-am ingalbenit monitorul cu pufuleti ..nu poti ca in acelasi timp sa si respiri, sa-ti si imaginezi, sa si inghiti, sa si razi ..sa cureti monitorul, sa tastezi .. 🙂 in fine, se pare ca totusi e posibil! 🙂 🙂

 5. Pentru ca are legatura cu post.ul…Te rog te rog mai filmeaza pentru youtube!!!

 6. A trecut si Dragobetele, a trecut si Martisorul, si Ziua femeii…iar noi ce facem, nu mai citim nimic pe acest site de internet cultural, asteptam sa fete Flanela?

 7. te lasi pe tânjalã…cand ne spui cum ai ajuns in câmp…dimineata…marti?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw