Iohannis nu-ti da, nu-ti baga-n traista!

7 comentarii

  1. Absout nu vor veni nici nemtii nici alti nici guvernantii nici iohanis sa ne faca noua curat in curte, sa ne certe cand face o prostie, NOI SI DOAR NOI nutem face ceva.
    Stima

  2. Gaben…nu uita…sa traiesti bine! Cand o vei duce rau(sper sa nu se intample) te adopt si te aduc aici la Chicago sa imi povestesti toate nebuniile pe care le faceai in tineretze. Si eu luam parte la trasnai in vremea fecioriei dar nu am darul tau de-a transpune in pagina acele clipe minunate. 🙂 Astazi ai fost serios…mult prea serios dar mi-a placut articolul tau!

  3. de aceeasi parere …eu sunt plecat de 11 ani si stiu ca nu trebuie sa te astepti de la nimeni sa-ti puna in traista …conteaza in schimb f mult sa ai un mediu in care sa nu-ti intre altii in traista …vrei trai mai bun atunci du-te la munca ..
    Inainte de vot unde stateam si eu la coada ma sunat un prieten din alt oras si-mi zicea : ma.. noi votam Iohanis da tare mi-e ca nu o sa le placa la romani ca o sa-i puna sasalau la nunca 🙂
    Eu doar ce sper pt romani e ca normalitatea sa nu mai fie stare de lux .

  4. Asa este! macar sa reuseasca stoparea furturilor masive! Dar baza o constituie educatia! In ultimii 20 de ani am asistat la manelizarea societatii pe toate caile, cel mai serios au pus umarul tembeliziunile cu emisiunile lor care fac raiting. S-au inversat valorile, modelele.. Doamne-ajuta!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw