Victore, doar o vorba sa-ti mai spun.

12 comentarii

 1. nu cred ca ce s-a intamplat la urne in strainatate are vreo legatura cu Titus Corlatean, afara de cazul in care PSD-ul i-a impus ceva „reguli” pentru a „stiti voi…”
  Frate, e prima data cand se intampla asa ceva (la scara asta), asta nu ne spune nimic?
  din intamplare si fericire cunosc multe manevre „örtodoxe” ale PSD-ului pe la noi prin sat ca sa ma mai poatea influenta cineva. eu m-am lamurit…nu ca ar fi altii mai buni, dar astia sunt prosti.

  1. le-a fost frica ca DIASPORA :)) voteza cu NEMȚIA….au pățit-o ei cu Basescu, acum și-au luat măsuri de precauție.

  2. Author

   serif. are legatura cu Ministerul de Externe. care e condus de Domnul Corelateanu. deci, pentru incompetenta , in mod normal demisie, daca nu incetarea mandatului. asa se procedeaza.

 2. mo! ai grijă….cum vorbești cu next president…… or ….president to be! )))

 3. io si in primul tur eram gata sa il votez pe vadim in loc de ponta, noroc ca o mai fost alti candidati :)) da abia asteptam turul 2, cred ca acuma diaspora o sa fie acolo la prima ora, nu ca si cum so intamplat anu asta si o ramas mii si mii de oameni care nu o apucat sa voteze 🙁

 4. E ca si cu BOC la Cluj, nimeni nu stie pe nimeni care sa-l fi votat dar a devenit iar primar, o tara corupta o sa ramana o tara corumpta, chiar nu conteaza cine cu cine voteaza sau cat este procentajul iesirii la vot.

 5. care tara corupta? ce vorbiti mai? Romania? vedeti-va de treaba, noi suntem cei mai cinstiti si mai cuminti oameni de pe planeta asta. Ce ar fi fost terra fara Romania? Romania-i aur.

 6. Prieteni „regulile” sunt stabilite de la centru…sigur Titus era la zi cu manevra ,iar de instalatie si la unu si la celallat sa nu mai vorbim…furia celor de acolo s-ar putea sa-l coste.Doamne Ajuta!!!

 7. ehhh, dar in turul doi cine sa faca aceiasi manevra daca nu acelasi corlatean? cine crede ca situatia din diaspora se va rezolva in turul 2 se inseala

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw