Accidentul

16 comentarii

 1. Coane, m-am trezit eu intr-o noapte de vara, crunt de insetat si cu o sete dinaia ce numai o bauta strasnica seara ti-o da; in plus visasem ca sunt in desert, fara strop de apa. Si ma duceam incet spre frigider, fara miscari bruste sa nu zdruncin creierul, si ma gandeam cu pofta la sticla de apa rece; imi inchipuiam cat de frumos o sa curga apa aia rece pe gat in jos si cum o sa beau cel putin o juma’ de litru de apa rece, curata si cristalina.

  Evident ca am pus mana pe sticla de palinca si am inceput sa inghit cu nesat, am tras cateva gaturi strasnice pana sa-mi dau seama ce beau de fapt. Si apoi atat de rau mi s-a facut incat am invatat lectia – nu mai beau apa. Daca ma trezesc noaptea insetat, mai bine bag o bere.

 2. Eu ma otravesc in fiecare zi cu aceasta modalitate. Tot gresesc sticla cu apa si o iau cu cea de la palinca, de mai multe ori sa ma conving ca am baut apa.

  1. @Narcisa. Cand bei „jinars” de 65* la o temperatura de 5* (Celsius), e un fel de antagonism simbiotic. Se intampla niste treburi inexplicabile, ca si cum nu ar trebui sa te stergi la fund dupa ce faci cacuţa, sau sa scoti hainele din masina de spalat uscate.
   E un fenomen absolut, cu o incarcatura si o traire.. Da ce-ti tot explic eu? Be’ si-ai sa vezi!
   PS: sa nu care cumva sa torni „ghiaţă” in palinca/tuica/otrava..
   Ceasuri bune!

   1. Cum sa pui gheata in palinca? Cine pune? Palinca, in primul rand se bea in paharele mici, n-ai unde sa ui gheata. Si in al doilea rand, care ar fi rostul?

    Oricum, sugerez asezonarea frigiderului cu sticle (de sticla) cu moaca adecvata pe ele ca sa nu se mai faca confuzii de genul acesta pe viitor.

 3. Acum vreo` 15 ani era celebru sucul la dozatorul TEC, iar eu adoram TEC-u de Piersici avea o culoare asemanator cu cel al uleiului,si aici intervine distractia,Mama aducea de la tara in flacoane de 2 L ulei de gatit asemanator cu sucul TEC,intr-o noapte secetoasa m-am trezit ametit si cu o sete sanatoasa vroiam sa-mi astampar setea cu putin suculet, dar surpriza am luat cateva inghituri de ULEI, apoi pe langa ca eram deshidratat de sete m-am deshidratat si de la datu` la rate :))

  1. Author

   no… daca e sa ne ladam, am baut apret (din ala pentru facut cearceafurile tapene) diluant si vreo 2 litri de benzina in timp ce incercam beti sa furam benzina…

 4. No bine, no! Și la Cluj au fost întâmplări identice! Năcaz mare! :))


scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw