Garsoniera de la 10 – 1- cablul

17 comentarii

  1. Author

   am scris. il chema administratorul. ala verifica zilnic cine s-a conectat :)) avea o lista

 1. Pfff, ce electronist eşti dacă nu ai auzit de liţă scoasă din bobina unui motor şi văruită în culoarea peretelui.
  Rezista şi câte 2-3 luni până mai trecea tipul de la cablu şi desfăcea cutia cu spliterul.

  Story before `89: Antena de cupru pe bloc sau sârmă de cupru înfăşurată pe antena standard de aluminiu ca să prind povestea de seară de la TV Moldova. Trebuia să o păzesc de vecini că le bruiam tot semnalul. 🙂

  Aştept cu interes continuarea!

 2. Telefon cu disc, acum vreo douăzecişiceva de ani în urmă; pe discu’ ăla mama îmi punea lacăt, ca să îmi restricţioneze apelurile, dar fără prea mult noroc, frate-meu era inventiv…aşa, ca şi tine.
  Viaţa atunci era într-adevăr ca o aventură, şi se juca mai în fiecare zi cu noi, sau noi cu ea.

 3. Cu `jde mii de ani in urma,pe vremea cand angajatii Canal 7 aveau vehicul de serviciu …bicicleta,am abordat o echipa langa blocul meu si le-am propus 50 marci pentru instalare cu materialul lor.Au acceptat si mers pana i-au preluat RDS-u`(din `95).La RDS am facut contract 1 an,apoi am renuntat.Dupa ceva timp mi-am luat internet de la ei,m-am cunoscut cu baietii,i-am cinstit apoi dupa cateva zile cu beri i-am cerut unuia sa ma cupleze in cutie,fiind cablul instalat pe peretele scarii.Acum sunt in randul lumii de vreo 4 ani contra unei beri servite la mine si parca 4 la pachet,ca nu aveam ce face cu atata bere,ma pregatisem cu o lada 🙂 4. Fereasca Dumnezau cat am putut sa rad la povestirea asta. Sa moara ma-sa lu Frankfurt, musai tre’ sa te intorci la vlog :)).

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw