Feri spaima cainilor

13 comentarii

 1. :)) Sport extrem cu Feri ăsta. Poate avea un nume predestinat să știe lumea să-l ferească.
  Ca șarpele cu clopoței, îl auzi și știi că nu-i bine să stai în preajma lui.

 2. Păi ADHD se referă la persoanele care nu se pot concentra asupra unui lucru. Pe cand Feri se concentrează la 4 odată. Asta se cheamă atenție distribuitivă.

 3. Am invatat sa evit dubitele… Se pare ca nu se lasa. 🙁 Ce note ai avut la compunere la romana? 🙂 Frumoasa descrierea, parca-i dintr-un desen animat. 🙂

  1. Author

   am avut note mari la toate materiile. dar la romana nu m-a ascultat nimeni niciodata. eram olimpic la mate si la fizica si profii ceilalti nu ma stresau :)))

 4. Tare dude! Revin tot timpu aici sa imi pui un ras pe fata asta sparta :)))

 5. Cred ca toti cunoastem cate un Feri 🙂 Acum depinde de situatia in care putem profita de abilitatile lui.

 6. Foarte tare. Ai prieteni unul si unul: Tony, Vasile furnizoru`, Feri…. 🙂

 7. Tie ti-a sifonat masina in spate ieri la BRD langa Palatul Justitiei varu` lui Ferry?Iarta-l daca tu erai,dadea omu` cu spatele!Parca tu erai asa,din profil…

  1. Author

   da serif, eu eram. mi-a zgariat bara. m-am enervat putin… mai ales pentru ca vroia sa plece… apoi mi-a spus ca nu si-a dat seama. o sa mi-o fac eu.


 8. Am revenit la povestea ta 🙂 Mi-a plăcut şi acum la fel de mult ca şi prima dată când am citit-o. M-am amuzat cu familia şi apoi am postat-o pe facebook să râdă şi prietenii mei 🙂 Scrii foarte bine, amuzant şi vizual – parcă vezi filmul în faţa ochilor. Felicitări!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw