Top 10 Darwin si urarile de sfarsit de an! #vlog Gaben

eeePovestim astazi putin despre topul Darvin pe 2013, un top despre persoanele mai putin adaptate la viata de pe Terra, asa ca va rog sa ne trimiteti intr-un comentariu sau pe mail personaje/intamplari din 2013 ca sa facem si noi un topulet romanesc.
Premiile Darwin. sau Premiile Antipa ca sa fie treaba pana in capat…
Vă urez La Multi Ani! ne auzim in 12 ianuarie, proaspeti si cu chef de munca :)))
sa fiti sanatosi/bogati/iubiti alegeti voi 2 dintre ele :)))

camerele le avem de la prietenii nostri de la Sony Romania

8 comentarii la „Top 10 Darwin si urarile de sfarsit de an! #vlog Gaben”

  1. in dezvoltarea spiritului antrepenorial cu bani nerambursabili de la uniunea europeana , niste cetateni bine intentionati si-au facut un proiect de finantare pe o anumita cultura de ceva (orz, grau porumb nu conteaza ce). Faza tare e ca acest proiect se intindea pe o perioada de 5 ani, in fiecare an eu primeau o transa de bani, dar NIMENI nu sa gandit sa mearga in control sa vada ce fac cetatenii cu banii………….asta pana luna trecuta cand in mod aleator s-a nimerit controlul la acea ferma se subzistenta si .,…………..stupoare acestia aveau o plantatie deosebita de…………..marijuana aahahahahh crescuta si intretin uta cu bani europeni , aveau tot felul de aparaturi ultramoderne aahahahhah. Mentionez ca aceasta descoperire a avut loc in jud Arad luna trecuta, oricum pe mine nu ma mira, se stie ca aici sunt pamanturile cele mai fertile aahahahah

  2. Doi prieteni. Andrei (A) si Barbu (B).
    Andrei trebuie sa ii dea lui Barbu 3.000 euro, rest din o datorie mai veche. Dar… nu are bani, are in schimb o firma.
    (B) – Andrei te rog sa imi dai banii, ca am si eu nevoie.
    (A) – Nu am banii, dar pot sa iti dau firma (firma cu activitate restransa, dar cu datorii la fisc de 42.000 lei. 2 contracte de leasing, cu restante totale de 15.000 lei, alte datorii la terti 8.000 lei)
    A doua zi, noaptea fiind un sfetnic bun …, Barbu s-a dus la Andrei si a zis. OK Batem palma, da-mi firma si suntem chit.
    Deci din un debit (suma de incasat) de 3.000 euro, s-a ales cu o datorie de aproximativ 15.000 euro. Omul este foarte fericit ca este patron de firma, are 2 angajati si o gramada de datorii.

  3. Gabene, fii atent la urmatoarea povestire amuzanta…
    anul 2 de facultate, timisoara, automatica si calculatoare, examen la circuite integrate, tot amfiteatrul plin de studenti la examen…. colegul si prietenul meu cristi…printre ei. el e cumva de calibru tau asa, mai plinut sa zicem ca sa fim gentili si la fel de energic ca tine 🙂 avea pregatite din vreme fituici dar era mai greu cu manevratul lor…si reuseste totusi sa copieze ceva-ceva, dar in banca era plin de fituici rasfirate si dezordonate. iese cristi din examen mai devreme cu vreo 10 minute fata de timeout bucuros ca o sa ia minim un 5. iese afara, aprinde o tigara, si cauta in buzunar dupa chelile de la masina….SURPRIZA! le uitase in banca. rabdarea nefiind punctul lui forte se intoarce in sala de examen, isi cere umil scuze ca a uitat cheile in banca la care proful…stai ca ti le dau eu, el nuuuuu, lasati ca le iau eu, proful nu, stai linistit ca ti le aduc eu, nu te deranja…. cristi nu mai apuca sa schiteze nici un gest, proful ii inmaneaza cheile, se duce direct la catedra si ii pune nota 1 pe lucrarea de examen.
    cat de salbatic sa fi sa nu mai ai rabdare 10 minute sa se termine examenul 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.