Black Friday la curve, discriminarea prostiei si Lidl Gaben #vlog

5 comentarii

 1. Asa am patit si eu la unul dintre cele mai mari magazine online(daca n-o fi chiar cel mai mare): un telefon fusese scumpit cu 400lei si apoi scazut pretul cu 25%. Rahat, astia chiar ne iau de prosti. Asa ca am refuzat sa fac vanzari de Vinerea Neagra. :))

 2. Tatăl fetei „discriminate”, nu cumva încurajeaza „discriminearea” prin acțiunea lui? Adică, fata mea este mai bună la matematică, n-are ce căuta cu „fraierii ăștia care nu învață”.
  ?!

 3. poate ca sunt un piculetz subiectiv, dar mie mi se pare ca protectia consumatorului e una dintre putinele institutii mioritice care isi fac treaba. or mai da si ei rateuri, ca e oameni si e multi, dar na, daca te duci la o firma oarecare (un picutz mai maricica, asa) si le zici ca baaahhh, va dau in gat la protectia consumatorului, se cam scapa pe ei… parerea mea…

  1. Author

   stii de ce? pentru ca ei daca vin dau amenda. nu discuta. am trecut eu prin asta… e o mare mizerie. o sa iti povestesc cand am timp… e alta inventie penibila a statului roman. crede-ma

 4. OPC nu mai e o sperietoare. Se pot duce clientii cu miile, nu de alta dar si inspectorii lor au nevoie de „cadou”. Se stie.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw