Sa ne scuzati daca va incurcam…

12 comentarii

  1. mai bine il dam jos. si reformam sistemul. examinam sa gasim toate putregaiurile din el si rezolvam totul.

  2. Am indraznit sa vad clipul de pe site-ul care gazduies-te poza si m-a luat durerea de cap cand l-am vazut pe domnul cu ochelari, responsabil a ce se intampla acolo, cum a explicat motivul ridicari automobilului. Un comportament de copil de clasa a 3-a caruia i s-a spus sa nu vorbeasca cu strainii. Tind sa cred, si va rog sa ma corectati daca gresesc, Ponta habar nu avea ce s-a intamplat acolo pentru ca cei de la conducerea judetului Sibiu, pe un stil pupincurist, a vrut sa-i faca o primire cat mai placuta.

    1. În mod surprinzător, încerci să-i găsești scuze lui Ponta. Este posibil să nu fi știut, dar o persoană care induce asemenea temeri, că ar putea fi deranjat de o mașină în parcare? Nu mai vorbesc despre apucăturile comuniste ale celor care au organizat evenimentul. Ceaușescu se răsucește în mormânt, satisfăcut. Sunt trist pentru noi toți.

  3. What??? Cum sa faca asa ceva?? Am crezut ca acum 24 de ani am scapat de aceste metehne.

  4. Problema e mai mare. Ponta a venit intrat in cladire prin alta parte, pe alta strada, pentru a intra pe usa principala. Ce vezi tu in poza e o parcare unde si-au lasat masinile cei ce au participat la intalnirea asta (pensionarii din psd). Deci s-a facut „liber” pentru participanti, nu pentru ponta, ceea ce e mult mai grav.

  5. Oricat de prost e Ponta n-au venit de asa de sus ordinele. Probabil de la ala din clip au venit sau de la unu de seama lui. Cred ca rudele lui isi baga capu in pamant acum.

  6. daca nu l-au pus pe proprietar sa plateasca ridicarea…tot degeaba:))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw