Xena de romania

5 comentarii

 1. Salutare,

  Sincer , am mai auzit povestiri din acestea cu oameni care au avut de-a face cu aceste case de schimb valutar care….nu mai stiu exact dar procedau dupa zicala: ” Daca am fi bogati pe cat suntem de prosti, atunci intreaga lume ar fi milionara”.
  Astia ca si Xena din povestea ta {(si cu tot neamul lor), a se intelege toti angajatii} dupa umila mea parere cred ca erau ca niste hoti de buzunare, adica oamenii care primeau Euroi sau Dolarei de la familiutza plecata afara nu mai stiau ce si cum si …din graba mare …..fuga fuga la casa de schimb valutar (neaparat la strada principala ca…doar suntem la oras) veneau sa transforme hartia sau hartiile straine in bani de-ai nostri ca …doar, DE !!!!! Si de aici (sau de atunci) se pot face mari extensii vis a vis de aceasta Xena sau…..cum s-o fi denumit ea in zilele noastre ca…Bat-o vina s-o bata da” exista si acum prin multe locuri.
  In incheiere concluzie, acestei supernumite mega giga si superforce one mai scriu o zicala …(ca tot cu asta am inceput).

  Lacomul, si satul, flamand este!!!

  Salut ca Andi Moisescu, MA INCLIN ! (sper sa nu se supere ca am folosit originalul). 🙂

 2. Stai in fata la pirnaie pe la 10 dimineata… prima Xena care iese o iei si e a ta… .. Succces la capuri in gura sau…….

 3. :)) Exact la fel avem si noi o clienta. Poate e aceeasi cu a voastra. Doar ca noi ii zicem Printesa Razboinica, bine tot de la Xena, dar noi am lungit-o un pic. :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw