Sexul oral in public si internetul!

11 comentarii

 1. Referitor la articolul tau… Traiesc de vreo 6 ani in Irlanda…. Mi-a fost dat sa vad multe lucruri pe care in Romania nici macar nu mi le imaginam… Treaba cu sexul oral nu e cinestie ce… Se intampla frecvent in marile discoteci in special in bai iar daca „actorii” sunt suficienti de „afumati” se poate intampla fara nici o problema si la masa…nu e o rusine, e considerata distractie! Parte din cultura face si faptul de a te imbata pana nu mai stii de tine, sa-ti faci nevoile pe strada la 3 dimineata, sa canti „urland” in cautarea unui taxi, sa-ti versi matele pe trotuar in centrul Dublinului, sams… De ce sex oral si nu „normal”? In multe scoli fetele sunt sfatuite, indrumate sa practice sexul oral deoarece e mai sigur dpdv al sarcinii… Uneori nu au prezervative iar in cazul in care au nevoie de pastila de a doua zi au nevoie de o reteta de la doctor….de avort nici nu de pune problema fiind ilegal in republica… Asadar, o data cu intrarea in Europa cred ca ar trebui sa nu devenim „europeni” 100% ci doar sa copiem aspectele sociale pozitive ale vesticilor care nu sunt putine…

 2. Şi care este bancul ? că pe net nu l-am găsit :)) dacă se poate un mail ceva .. :))

  OnTopic: Treaba e clară oriunde în lume, nu e singurul care a făcut treaba asta sau care a păţit treaba cu ONG-urile, etc.

  1. Author

   O pasarica zbura spre sud inainte de sosirea iernii. Fiind foarte frig ea ingheta si cazu pe un cimp. Trecind o vaca pe acolo, isi facu nevoile pe pasare. Cum statea pasarea in rahatul de vaca simti ca este destul cald. Si reusi sa se dezghete. De bucurie incepu sa cinte.
   Trecind o pisica prin preajma auzi cintecul pasaricii si veni la rahatul de vaca, dezgropa pasarica si o minca.

   MORALELE
   1. Nu oricine care te baga in rahat iti este dusman
   2. Nu oricine care te scoate din rahat iti este prieten
   3. Cind esti in rahat, macar taci din gura.

 3. Wtf??? Nu puteau si ei sa duca la bun sfarsit actul feriti de camere si ochi indiscreti? Fatuca clar nu a avut minte, la 17 ani hormonii joaca feste. Pentru domnul cu pricina, ii dorim succes la parnaie 🙂

  1. sau(si)dragurile, fie si usoare…sau(si) bautura…sau toate trei….

 4. Bai nene, la 17 ani ai rahat in cap, nu? Si daca mai bagi si alcoool (Irlanda, da?) poate iesi asa ceva. Si da, de vina e Internetul ca pe Internet poti posta asa ceva. Cretini frateee!

 5. Astea is fumate..sa nu uitam de cazurile gen Motru de la noi..chiar azi treceam prin marasti iar in spate la piata e o parcare..se „bosoleau” 2 intr-o masina de la reprezentanta Orbit..nu i-am pozat ca nu am nici o treaba cu astfel de oameni sa faca ce vor si unde vor atata timp cat nu ma afecteaza. Dar putea linistiti sa-i filmeze altcineva ca e ceva trafic in zona.. Love not war!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw