10.500 de euro pentru prima noapte de iubire…

5 comentarii

 1. de fapt dupa ce-am citit articolul am tras cateva concluzii:

  fiscul german este mai bun negociator (chiar daca foloseste argumente de forta ) decat cetateanul italian sau…belgian care putea f..e la 10.000 de eur o gramada de virgine.

  fata si-a ales gresit profilul la facultate din lipsa de consultanta pe zona (pariu ca era studenta la drept ca orice manechin din Romania care se respecta ) si daca era bine indrumata ar fi ales un profil economic…

  italianul a facut toata miscarea din patriotism cu gandul la sutele de conationali de-ai sai care vor contribui la relansarea economiei prin sumele retinute de fiscul din peninsula in urma incasarilor facute la stabilimentul unde presteaza concitadina lui Marius Tuca Show.

  ca o concluzie la concluzii: globalizarea incepe sa-si arate roadele…

 2. La ce panarama e, ma mir ca s-a gandit unul care sa de-a suma respectiva. Macar daca tot ne luam dupa altii si ne vindem virginitatea, sa defilam cu ceva frumos.

 3. Uai, da’ asta e afacere banoasa…
  Hai fetele, ca va dau gratis un pont: prinzi fraierul, pardon, castigatorul licitatiei, ii iei banii. Cu o parte din ei iti faci operatie de „revirginare”… platesti taxele la stat, din care scazi, bineinteles, cheltuielile cu „investitia”.
  Apoi o noua licitatie… un nou fra… castigator fericit.

  Uite asa poti vinde marfa uzata, drept nou-nouta.

 4. eu din chestia asta am inteles un singur lucru …
  https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
  Toate-s la fel cum spuneau si marii artisti nationali Parazitii.

  O fi de la bere, o fi de la caldura sau o fi de la faptul ca mi s-a dilatat aluna de creier din cauza caniculei nu stiu ce sa spun, dar pentru mine e cat se poate de clar: Toate-s la fer !

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw