Daca esti perseverent…

10 Comments

  1. Gaben, trebuie spus faptul ca religia asta a aparut ca raspuns al unor oameni de stiinta atei sanatosi care au reactionat la o lege americana: orice religie trebuie predata in scoli daca au un numar minim de adepti. Asa ca au inventat cea mai aiurea religie ca sa demonstreze absurditatea legii.

  2. Erm, e o “secta” facuta pur la caterinca.Nu e cu nimic mai absurd fata de o “secta” care pupa oase de oameni.Directia gresita e ca oameni prosti si extrem de habotnici ne folosesc banii sa-si faca “lacase” sa se adune aceiasi idioti.

  3. Ok, facem religia micilor prăjiţi temeinic, dar ce-o să purtăm în pozele de buletin?

  4. Chestia cu religia asta este ca a fost infiintata de catre ateisti pentru a sublinia idiotenia si retardatiunea(daca exista cuvantul asta) altor religii. Presupunerea mea ar face ca omul a dat in judecata statul pentru a demonstra permeabilitatea stupizeniilor si incompetenta sistemului, insa nu sunt sigur, poate omul ala chiar credea ca daca nu-si poarta ceaunu’ in cap atotputernicul “Spaghettisia” il va trimite in “Iadul Condimentelor”, ceea ce ar face mesajul incercat a fi transmis prin fondarea cultului inutil…

  5. Da, aici vedem clar puterea pe care o are religia, indiferen de cult, asupra oamenilor. Spalatul creierilor are efect, acum si in Europa. Simpatic nenea din poza :))

  6. Eu sunt pastafarian și nu e niciun skepsis: îmi plac atât pastele Hutton, cât și chiftelele.

hai. spune ceva. te provoc! :)))