Adevărul despre noptile de betie. studiu!

12 comentarii

  1. Na, poi azi ma duc sa imi reziliez abonamentul. Ii voi propune la ala de la sala isi faca o caricuma. Va avea mult mai multi clienti.

  2. problema stii care e Gabi? Ca in timp ce ai scris treaba asta, nu ai consumat nicio calorie…da nici macar una! mama ei!!

  3. Atunci trebuie sa ma mucific de 3 ori pe saptamana in loc de doar o data … sa mai dau jos din burta. Oricum si medicul recomanda cat mai multa miscare si mersul la sala cel putin o data la 3 zile. Daca ma dau pe bere ieftina cu palinca ies si mai ieftin decat cu sala si scap si de burta intr-un mod mai vesel 😀

  4. M-am trezit pe la amiaza cu o durere de cap de 102 calorii. Am mai lovit inca 10 pe tron combinate cu 8 calorii cu filtru(asta o fost „combo”). Am stat in dubiu daca sa ating punctajul de 82, sau sa-i dau pace si sa ma rezum la 60. Oricum pe seara nu le iert pe cele 463.

  5. Problema cu berea e ca se pune pe burta. Probabil ca merge cu tuica sau vin.

  6. Pizza. In functie de ingrediente, o suta de grame de pizza au intre 250 si 300 calorii. O pizza medie are cam 900 de calorii deci cea mare ar trebui sa aiba undeva pe la 1800 – 2000 calori. Deci una inseamna aproape tot aportul caloric pe o singura zi… 354 de mililitri de bere contin 153 de calorii =)) deci raportul e cam negativ 😐

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw