Contractu! Unde-i contractu?

10 comentarii

 1. :)) Mai Gaben, trebuie sa ii intelegi si tu. Era intr-un sertar, a venit tanti Marioara de la cleaning si l-a pus in cos. Saraca nu stia despre ce e vorba…vai, ce tara de masochisti suntem. Ne place sa suferim, altfel nu imi explic de ce nu am intrat peste astia de 23 de ani.

  1. las’ca are nea Prigoana si mica si mare….mai problematic e DECE nu se gaseste… trecand peste gluma…sa fie pen’ca e semnat in 2003?

 2. Complectez cu câteva amănunte.
  1 – contractul a fost scris de Bechtel ( cum au vrut ei ) și a fost semnat de guvernul năstase având ochii acoperiți de șpaga ENORMĂ încasată.
  2 – din timp în timp Bechtel mergea la guvernanți ( cu o altă șpagă ) și le spunea : AȘA-I CĂ NU AVEȚI BANI ! ( observi că e la imperativ ). Astfel făceau ce se face în mod normal în cazul ăsta – un claim ( adică aplicarea unor penalități MARI ).
  3 – păi cum să se afle contractul când pe hârtiile semnate apare și numele lui Ana Diculescu Şova și a casei de avocatură unde a prestat el.
  ps.
  De ne puneam mintea sunt sigur că șmenuiam afacerea asta mai inteligent decât inepții care au guvernat și guvernează țara.
  I-aș băga la pușcărie pt. că-s extraordinar de proști și nu merită să se bucure de banii ăia.

 3. Eu ma intreb ce alte contracte mai lipsesc din arhiva statului?
  Totusi e bine ca se gasesc dosare desper diversi [i]neica nimeni[/i]

 4. Adrian Nastase e principalul vinovat. E cert ca n-a facut-o singur, dar omul asta a reusit performantza sa fure efectiv toata autostrada. Putea sa ea si el un comision de 25% din pretul ei la fiecare kilometru, ca intr-o tzara corupta bine, dar el a reusit sa ia 100% si sa ne lase pe noi sa-i numaram ouale.

 5. Eu l-as intreba pe Dan Sova si pe oricine?
  Cum s-a putut rezilia un contract, atata timp cat nu se gaseste originalul? Sa nu uitam ca nu au trecut decat 2 luni de la reziliere.
  Golaneala de la A la Z.

 6. @silviu
  Prietenii stiu de ce. Stii si tu vad. Doar in familie se imparte cascavalul

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw