Englezii au toate motivele sa se teama…

10 comentarii

 1. Daca ar reusi romanii sa ajunga in uk, la fel cum o fac in Italia, clar ca cei din UK ar trebui sa isi schimbe legile, sistemul de securitate, sistemul de ajutor social, si orice ar face tot ar intra in faliment, fiindca nu exista inca sistem care sa poata face fata la inteligenta romanului in a fura si a face rau.

 2. Dupa 8 luni de locuit in Londra, pot sa iti aduc cateva zeci de cazuri in care statul britanic a fost tras in teapa. Iar locul meu de munca era chiar la NHS 🙂 Vazut si auzit multe…

 3. Primul comment de pe Tube:

  „Fucking cunt. I hate you and your kids. Your bastard children probably waste alot of tax money too because your a silly cow who cant keep her knickers on” :))

  as zice ca omu cam are dreptate.
  Da hai sa ne gandim altfel: daca tu(femeia despre care discutam) din banii mei (sa zicem ca sunt englez si stau acolo si platesc taxe ca tot omu’) iti faci ‘tuning’, pai hai sa vad cum mi-ai cheltuit banii! Dam o ‘tura’ dupa care vine si vecinu si cartierul si etc, pana toata lumea e satisfacut (si) cu ideea ca banii lor nu s-au aruncat degeaba.

  Pai nu? da ce facem aici?!….

 4. … e praf si pe la ei, ma suna un prieten acuma vreo jumate de an… sa vezi ce-am facut mah, il intreb ce ai facut?… m-am inscris la facultate, azi am aflat ca am intrat. Stiind ca nu are liceul terminat il intreb.. cum ai reusit mah?… Mi-am scos o diploma de pe net si mi-am trecut numele meu si dupa am scos-o la imprimanta si m-am prezentat cu ea. Il intreb iarasi… si nu s-au prins aia, nu ti-au cerut altceva?… nu nu, inca erau fericiti ca m-am dus. … si sa vezi faza, primesc 9750 de lire pe an in 3 rate de cate 3250 lire.

  Iti dai seama ca se tem de Romani si Bulgari!

 5. Nici nu ma mir de ce a trait un „chin” fara sani la ce fata are…

 6. E urata cu spume, ar trebui sa-si faca transplant de față si in al doilea rand, cum naiba de au fost aia de la asigurari de acord sa-i dea bani ca sa-si puna silicoane? Ca ce chestie?

 7. Si aici tot asa se fura. numai ca la un nivel mai inalt

 8. englezii au probleme cu englezii profitori de asistenta sociala; romanii si bulgarii sunt doar un un instrument de PR – asa-i ca-i bine sa scadem drepturile.. ca sa nu ii incurajam pe „romani” sa vina in UK? (si cu ocazia asta scad drepturile si la englezi/indieni/etc..care deja profita) dar nu puteau sa zica asa de-a dreptul de indieni ca daca aia fac greva jumate din UK se inchide. nu pot sa zica de british ca aia se supara si cade guvernu. asa ca o iau pe de foarte departe..
  asa ca aleg sa se lege de romani, TOCMAI ca is putini in UK. de cine sa se lege ? croati ? da cine o auzit de croati in UK ?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw