Exemplu de jurnalism

9 comentarii

 1. Mda. Din pacate mass media in Romania, la ora actuala este la pamant. Inteleg si respect opiniile unei persoane sau a unui grup de persoane…dar mi-e teama ca mass media se crede adeseori juriu si judecator. Nimic nou in scumpa noastra tara. Trist.

 2. Nici nu este de mirare că ziarele se vând într-un număr din ce în ce mai mic….. partea proastă este că lipsa de profesionalism a unor jurnalişti creează opinii eronate despre orice în rândul celor mulţi …… lasă că ştiu eu , am citit în ziar sau am văzut la televizor ! 🙁

 3. Acum nu mai reprezinta ceva senzational, asa ca presa va inchide ochii si se va indrepta spre povestea uimitoare, senzationala, ai de capul lor Alex Velea si Antonia.

 4. simplu, schimbi canalele pana gasesti atlceva decat deseuri umane
  si cand iti vine mintea la cap iti intrerupi abonamentul la TV si il folosesti pe post de monitor.
  „Dar vai ! de unde voi mai aflat eu stirile & shit…fara de care nu ma pot decide pe care nara sa respir si care ma fac in fiecare zi un om mai bogat ?!?!”

  1. Author

   eu stirile pe primesc pe reader. nu pe tv… asta in cazul in care ma sfadeai ca ma uit la televizor… :))

  2. he he, eu de pe tare, 220 si cenzurat
   n-am stiri destul de importante incat sa fie luate in serios :))

 5. Eu nu stiam nimic de povestea asta pana acum insa imi aminteste de povestea lui Lance Armstrong care e oarecum similara. Intrebarea e… ce schimbari s-au petrecut in noi?, cei care am stiut o poveste si apoi hopa-sa, nu e chiar asa.
  Cat despre presa? e la fel peste tot si noi suntem cei care o sustinem prin acordarea atentiei noastre.

 6. Mare e gradina Domnului, femeile din ziuade azi cam preacurvesc bag seama si mai si mint … Hm.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw