Margarina distruge Romania

8 comentarii

  1. Nu stiu cum a reusit, dar aceasta Margarina(parc-ar fi substantiv propriu) iar a bagat zazania intre romani. Eu m-am cam saturat de lamentarile celor care au luat in serios toata nebunia asta. Si chiar mi-e greu sa cred ca Nadia isi hraneste copilul cu asa ceva, mai degraba cred ca se achita de sarcinile pentru care a semnat cu respectivul producator. O fi bine, o fi rau?!

    1. Hai sa fim seriosi. Cola e sanatoasa? Si exista nenumarate vedete care-i fac reclama. Sau cunoasteti macar un produs care are calitatile prezentate in reclama?

    1. Cat eram mic, am halit de-a margarina de nu m-am vazut. Si am crescut mare si voinic. Drept e ca sunt peste 10 ani de cand nu mai consum. Stiu ca nu e un aliment(daca-i pot spune asa) sanatos, dar de multe ori nu iti poti permite poate, sa pui ceva mai bun pe masa.

  2. :)) Cand eram mic, ai mei imi cumparau numai margarina. Nu am patit nici pe dracu. Margarina cu dulceata, margarina cu salam etc. Ce se intampla acuma sunt baliverne.

  3. Tare șmecheri sunt ăia de la Rama de au început să exporte în State, exact trei cutii pe lună, câte poate mânca puradelul gimnastei.
    Când erați voi mici, margarina chiar se făcea din vegetale. Acum se face din petrol și alte chimicale, îi lipsesc fix doi compuși pentru a fi plastic. Poftă bună!

  4. Margarina a umplut de celulita femeile din Romania… Aduceti-va aminte cum arata pielea si carnea pe femei pe plaja, la mare, inainte de ’89. Nici grasele nu aveau celulita. Acum, chiar si fetele slabutze, cand le dezbraci, arata ca dealurile subcarpatice: coline, gropitze, doline, carste, zone de incretire etc. Horror, frate! Noroc cu blugii stretch si cu economia la lumina ca altfel ajungeam o tara de femei nemaritate…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw