Margarina distruge Romania

marg rama 500gȘtiți cine e  Nadia? Dacă nu găsiți detalii aici.

Să nu vă mire abordarea. Am văzut niște ”băieți” care nu auziseră de Eminescu. Aveau BAC-ul zilele acestea. Așa că nimic nu e imposibil.

Pentru restul, cei care ați auzit, mai am o întrebare: de margarina Rama ați auzit? :)))

Să trecem la chestiile serioase (care ne caracterizează…)

Faptele pe scurt.

Nadia filmează o reclamă. La margarină. Unde ne laudă proprietățile sănătoase ale alimentului. Și în care aflăm că și copilul ei, consumă podusul și e unul din Campionii Micului Dejun. Ce o mai fi însemnând și asta…

După care merge la o școală, unde îi învață pe ăia micii că e bine cu margarina. Și că e pentru campioni.   Copii înțeleg că trebuie să consume produsul dacă vor nota 10 la gimnastică.

Robert Turcescu o face de rahat pe Sportivă pe pagina lui de facebook. Mircea Badea îl face de rahat pe Robert Turcescu pe unde apucă. Între timp Nadia mai bagă o promovare la ”Neața cu Răzvan și Dani”

Se îngroașă materia tartinabilă.

Ministerul învățământului (în perioada în care nu vinde subiectele la BAC…) pornește o anchetă la Școala Nr 11. Unde cineva trebuie să răspundă la întrebarea: cum a fost posibil?

CNA-ul interzice clipurile la margarină, pentru că nu se specifică clar faptul că produsul nu e natural/sănătos.  Și nici nu se specifică doza maximă admisă pentru  consumul zilnic. Adică 20 de grame.

Răzvan și Dani iau o amenduță de 10.000 de lei pentru publicitate nesemnalizată/mincinoasă/unsă cu toate alifiile…

Andrei Pleșu se ceartă cu Turcescu, care între timp mai bagă niște descrieri plastice la adresa campioanei. Ilie Năstase apare și el cu niște amenințări la nivel de clasa a 3-a. Hagi tace…

concluzie: nu știu căt de sănătoasă e margarina aia, dar începe să dăuneze… României…

8 comentarii la „Margarina distruge Romania”

  1. Nu stiu cum a reusit, dar aceasta Margarina(parc-ar fi substantiv propriu) iar a bagat zazania intre romani. Eu m-am cam saturat de lamentarile celor care au luat in serios toata nebunia asta. Si chiar mi-e greu sa cred ca Nadia isi hraneste copilul cu asa ceva, mai degraba cred ca se achita de sarcinile pentru care a semnat cu respectivul producator. O fi bine, o fi rau?!

    1. Hai sa fim seriosi. Cola e sanatoasa? Si exista nenumarate vedete care-i fac reclama. Sau cunoasteti macar un produs care are calitatile prezentate in reclama?

    1. Cat eram mic, am halit de-a margarina de nu m-am vazut. Si am crescut mare si voinic. Drept e ca sunt peste 10 ani de cand nu mai consum. Stiu ca nu e un aliment(daca-i pot spune asa) sanatos, dar de multe ori nu iti poti permite poate, sa pui ceva mai bun pe masa.

  2. :)) Cand eram mic, ai mei imi cumparau numai margarina. Nu am patit nici pe dracu. Margarina cu dulceata, margarina cu salam etc. Ce se intampla acuma sunt baliverne.

  3. Tare șmecheri sunt ăia de la Rama de au început să exporte în State, exact trei cutii pe lună, câte poate mânca puradelul gimnastei.
    Când erați voi mici, margarina chiar se făcea din vegetale. Acum se face din petrol și alte chimicale, îi lipsesc fix doi compuși pentru a fi plastic. Poftă bună!

  4. Margarina a umplut de celulita femeile din Romania… Aduceti-va aminte cum arata pielea si carnea pe femei pe plaja, la mare, inainte de ’89. Nici grasele nu aveau celulita. Acum, chiar si fetele slabutze, cand le dezbraci, arata ca dealurile subcarpatice: coline, gropitze, doline, carste, zone de incretire etc. Horror, frate! Noroc cu blugii stretch si cu economia la lumina ca altfel ajungeam o tara de femei nemaritate…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.