Nabuco ne-ar fi scos din mizerie…

10 comentarii

 1. Gaben, e simplu si comun raspunsul!
  In tara asta se face ceva doar cand cel care aproba/favorizeaza o actiune/un proiect/o idee castiga ceva.
  Acestia sunt votati dd romani.

  PS – Romanul e un neam de masochsti! 😉

 2. Noi nu suntem tampiti, suntem doar o ceata de oameni care nu au posibilitatea sa taxeze indolenta celor pe care tot noi i-am ales sa ne fure, pardon conduca.

 3. Raspuns la toate intrebarile tale: pentru ca de 23 de ani suntem condusi de o ceata destul de numeroasa de vanduti si aserviti intereselor straine.Nu mai sunt la moda razboaiele clasice, acum se poarta cele economice, pentru ca nu costa mare lucru, dar in timp au rata de succes de 100%.Asa va fi pentru mult timp de-acum incolo.

 4. suntem tampiti, dar gazul va fi mereu scump, pentru ca am intrat in mue si nu mai poti tu romania sa vinzi gazul la romani cu 100dolari, trebuie sa-l vinzi cu 400 ca asa e in tenis. si chiar daca gazul ala din marea neagra va fi scos, el va fi scos de o companie privata care-l va vinde la roman cu 400 de dolari, ca daca face nazuri romanu la 400 de dolari, compania privata o sa-l vanda la altii din mue cu 500 ca aia au bani.

 5. Resursele sunt ale tarii, poti insa privatiza productia, poti privatiza distributia dar trebuie sa pastrezi proprietatea zacamantului (daca esti in orice alta tara a UE). Nu te obliga UE sa privatizezi asta!

 6. ok, resursele sunt ale tale marcel, du-te tu si scoate-le din pamant, ca e gratis. unde am scris eu ca te obliga ue sa privatizezi ceva. am zis ca te obliga sa cumperi gazu si curentul la un anumit pret, indiferent de unde il ai, din romania sau australia. cat despre partea cu resursele tarii, tara primeste o redeventa pentru ele de la cel care le exploateaza. redeventa cu care statul face ce vrea, o da lu nelutu iordache sa-si ia avioane de exemplu. sau iti da ajutoare de incalzire daca ai 3 masini, 2 cai si palat cu turnulete.

 7. oamenii din aceasta tara sunt devina pentru ca inghit tot soiul de glume pe care parlamentarii le arunca din nepotisme in nepotisme si mai ales ca peste cativa ani dupa parerea mea vor ajunge sa ne ipoziteze si aerul pe care il respiram.Sa fim seriosi oameni buni cat o sa mai stam sa ne conduca „baietii destepti” ca dastia avem o groaza in romania ,noua ne trebuiesc baieti inteligenti care stiu sa aplice foarte bine in teren planul de dezvoltare economica

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw