Vizita in HD (Hunedoara…)

10 comentarii

  1. Nu stiu pe unde te duci dar cele mai bune virsle is cele de Brad,acolo la ei,la Halmagiu si la Varfurile ; am zis !

  2. Sugestii de vizita: 1. tuica de Rachitova. 2. Muzeul Aurului – Brad. Primesc un kg de virsli? :)))

  3. Cel mai fain e sa vizitati bisericile pentru ca sunt unele dintre cele mai vechi din toata Romania, am vazut ca nu prea s-a insistat pe asta + ca ati putea incerca si muntii Parang, Straja, chiar daca timpul e limitat, merita !

  4. Salut! Iti recomand cu drag si cu incredere Muzeul Aurului de la Brad, unic in Europa, si al treilea ( din trei) in lume. Esti destul de aproape de ei in weekend-ul asta, Daca cumva vi, da-mi un email, m-as bucura sa „socializam” la o bere. Distractie faina!

  5. sa nu ratezi castelele tiganesti din Hasdat (la 2-3km vest de Hunedoara), merita „admirate”, un regal de bungust si eleganta….

  6. Pai vezi ca mai ai si cetatea (care era in renovare ultima oara cand am fo’ eu in Deva si, ma rog, a fost mereu). Ai barul Fischer Pub. care-i dragut si/sau Akkademia de Bere in Deva. Daca e de biserica, e una reformata care-i foarte draguta (adica e iesita din tiparul bisericilor din Deva) la doi pasi de Fischer Pub. de care am zis. In mare parte nu ai ce sa vezi…cam atat…inainte sa ajungi in Deva o sa treci prin Calan si, la un moment dat, pe stanga si pe dreapta o sa vezi ”ruinele” vechiei fabrici sau uzine (nu mai stiu ce era – asta daca intri in deva dinspre Valea Jiului). Distractie faina prin Hunedoara :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw