Vizita in HD (Hunedoara…)

10 Comments

  1. Nu stiu pe unde te duci dar cele mai bune virsle is cele de Brad,acolo la ei,la Halmagiu si la Varfurile ; am zis !

  2. Sugestii de vizita: 1. tuica de Rachitova. 2. Muzeul Aurului – Brad. Primesc un kg de virsli? :)))

  3. Cel mai fain e sa vizitati bisericile pentru ca sunt unele dintre cele mai vechi din toata Romania, am vazut ca nu prea s-a insistat pe asta + ca ati putea incerca si muntii Parang, Straja, chiar daca timpul e limitat, merita !

  4. Salut! Iti recomand cu drag si cu incredere Muzeul Aurului de la Brad, unic in Europa, si al treilea ( din trei) in lume. Esti destul de aproape de ei in weekend-ul asta, Daca cumva vi, da-mi un email, m-as bucura sa “socializam” la o bere. Distractie faina!

  5. sa nu ratezi castelele tiganesti din Hasdat (la 2-3km vest de Hunedoara), merita “admirate”, un regal de bungust si eleganta….

  6. inspre est e mirificul sat, scuze 🙂

  7. Pai vezi ca mai ai si cetatea (care era in renovare ultima oara cand am fo’ eu in Deva si, ma rog, a fost mereu). Ai barul Fischer Pub. care-i dragut si/sau Akkademia de Bere in Deva. Daca e de biserica, e una reformata care-i foarte draguta (adica e iesita din tiparul bisericilor din Deva) la doi pasi de Fischer Pub. de care am zis. In mare parte nu ai ce sa vezi…cam atat…inainte sa ajungi in Deva o sa treci prin Calan si, la un moment dat, pe stanga si pe dreapta o sa vezi ”ruinele” vechiei fabrici sau uzine (nu mai stiu ce era – asta daca intri in deva dinspre Valea Jiului). Distractie faina prin Hunedoara :))

hai. spune ceva. te provoc! :)))