Vizita in HD (Hunedoara…)

969515_133939026807722_37658897_nMă duc! Mă duc să mă distrez, să văd Castelul Corvinilor, să-l văd pe Mărgineanu live (sper că nu se supără că-l tutuiesc…) să mânânc 2-3 (2-3 e figură de stil) virșli de la mama lor, să trag cu un AK 47, să văd cele două Sarmisegetuze (cred că pluralul e corect),  să fac baie la  AquaLand-ul din Deva… și alte chestii cultural educative. Adică o să mă abțiguiesc regulamentar! Plucs că am întâlnire și cu niște fani de pe YouTube :))) la tăți ni-i greu…

Dacă mai știți ceva chestii faine de văzut/vizitat lăsați un coment aici sau pe pagina de Facebook. Cea mai faină indicație primește o cană cu Hunedoara și Gaben (sanchi) sau un kg. de virșli. Cârnații doar pentru cei care locuiesc in localitățile prin care trecem… Că nu-i putem trimite prin poștă…

Tehnic până luni sunt în zonă fără semnal :)))

Sper că nu ați înțeles că eu vă îndemn să consumați alcool sau cârnați în exces! Fiecare cu ce-l duce … instalația 🙂

mulțumim din suflet celor care au pus ideea asta măreață în aplicare: Vizită în HD” 2013 este un eveniment organizat de Denisa , Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului Simeria, Agenţia de turism TOC Internaţional, Best Hotel Hunedoara, Cred ONG, CastelulCorvinilorHD.ro, Webbusiness.ro, George Firearms. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Trebuie să-i menționez și pe tovarășii de suferință… Așa-i frumos… :))) Deci în ordine alabetică  Adrian Ciubotaru, Toma Nicolau, Corina Georgescu, Raluca Popa, Tudor Popa, Diana Popa, Cristi Serb, Auras Mihai, Cristi Dorombach, Robintel, Alexandru Damian, Irina Baragoi, Vasile Francisc, Catalin Paval, Dan Terteci.

10 comentarii la „Vizita in HD (Hunedoara…)”

  1. Nu stiu pe unde te duci dar cele mai bune virsle is cele de Brad,acolo la ei,la Halmagiu si la Varfurile ; am zis !

  2. Cel mai fain e sa vizitati bisericile pentru ca sunt unele dintre cele mai vechi din toata Romania, am vazut ca nu prea s-a insistat pe asta + ca ati putea incerca si muntii Parang, Straja, chiar daca timpul e limitat, merita !

  3. Salut! Iti recomand cu drag si cu incredere Muzeul Aurului de la Brad, unic in Europa, si al treilea ( din trei) in lume. Esti destul de aproape de ei in weekend-ul asta, Daca cumva vi, da-mi un email, m-as bucura sa „socializam” la o bere. Distractie faina!

  4. sa nu ratezi castelele tiganesti din Hasdat (la 2-3km vest de Hunedoara), merita „admirate”, un regal de bungust si eleganta….

  5. Pai vezi ca mai ai si cetatea (care era in renovare ultima oara cand am fo’ eu in Deva si, ma rog, a fost mereu). Ai barul Fischer Pub. care-i dragut si/sau Akkademia de Bere in Deva. Daca e de biserica, e una reformata care-i foarte draguta (adica e iesita din tiparul bisericilor din Deva) la doi pasi de Fischer Pub. de care am zis. In mare parte nu ai ce sa vezi…cam atat…inainte sa ajungi in Deva o sa treci prin Calan si, la un moment dat, pe stanga si pe dreapta o sa vezi ”ruinele” vechiei fabrici sau uzine (nu mai stiu ce era – asta daca intri in deva dinspre Valea Jiului). Distractie faina prin Hunedoara :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.