cine-a infipt mașina-n casa! dar mai ales, de ce?

18 comentarii

  1. Author

   nu am zis deloc ca e originala… noi in bia mare avem un hotel cu o masina in el… si seara clipesc avariile…

 1. Primul om ce a facut treaba asta locuieste undeva, intr-o comuna de langa Bacau. Si a facut-o deoarece avuse un accident cu masina si traia cu senzatia ca masina i-a salvat viata. Mai tarziu acesta a transformat casa intr-o Pensiune. Pensiunea Soferul.

  1. Dap. La intrarea in Bacau, dinspre Piatra Neamt e una infipta de cel putin 25-30 de ani. Prima a fost o Dacie break daca nu ma insel, acum este tot un Audi. Coincidenta sau ce ?

  2. Confirm ca de cel putin 15 ani (de atunci o stiu eu) e masina aia in casa la iesirea din Bacau spre Piatra Neamt, pe dreapta. E un audi 80 (butoias), rosu.

 2. Nu stiti nimic. Omul lucra intr-un service auto si asa din furaciuni si-a incropit o masina in dormitor, Dar necaz mare cand a fost gata nu a putut sa o scoata pe geam si a ramas intepenita asa….Mai era unul cu un car parca….

  1. Author

   cica e dintr-un cimitir… am zis ca avea una mai veche… dar a schimbat-o … cu un model mai nou…

 3. la mine in cartier un vecin si-a pus in gradina …asa in fata casei juma’ de avion ..coada de la avion de ala mic de doua locuri l-a pus in pamint asa sa sugereze ca s-a prabusit acolo sau ceva..ori asa s-o fi intamplat si si-a construit el casa in jurul lui?..

 4. Daca cautati pe google „pensiunea soferul bacau”, veti gasi o casa cu un audi infipt in el (din anii 1995-98 tin eu minte).
  Pensiunea este la iesirea din Bacau catre Piatra Neamt, iar povestea care o stiu si eu, este cea prezentata anterior de Tibi. (doar ca pensiunea este in oras, nu intr-o comuna)

 5. Pana la urma daca toti tiganii isi fac turnulete si mai stiu eu ce alte coloane cu inscrisuri aurii…asta de ce nu si-ar pune masina. Batataura lui, creatia lui. Sunt altii de traiesc in foste avioane, case din dopuri de pluta sau din peturi de sticle de plastic sau cutii de coca-cola…..fiecare are pasarica sau dupa caz colivia lui

 6. Primul o fost un bacaun cu o rabla de Audi rosu. Dupa ce l-au aratat la tevere si la proteve au mai trecut ceva ani si tot in vestitul judet Bacau a aparut pe cladirea unei discoteci un Cadilac vechi decand lumea de culoare verde sters. Dupa ce s-a saturat lumea de vorbit si discutat si au mai trecut niste ani si discoteca a dat faliment si s-a transformat in restaurant falimentar, a disparut si masina de pe acoperis, Pesemne ca a fost dusa la fier vechi. Tot in acelasi vestit judet Bacau am vazut un Mercedes intr-o casa, dar nu era decorativ, posibil i se facuse sete sau ceva si a intrat sa se serveasca, numai ca a gresit bucataria si a intrat direct in sufragerie. In cazul celor cu masinile jumatate afara si jumatate in casa, banuiesc ca proprietarii ca sa nu faca naveta la garaj sau in garaj in fiecare zi sa repare motorul s-au gandit sa il repare direct in casa, mai arunca un ochi la teve, mai arunca doua vorbe sotiei, pot si supraveghea copii, eventual mai amesteca si in oala de pe aragaz. O mana in motor, o mana pe lingura din oala cu un picior imping covata cu copilul. Fiecare se descurca cum poate si dupa cum il duce mintea.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw