Moartea alba din … carnea de mici!

13 comentarii

 1. Toti aditivii alimentari sunt denumiti in industria chimica si alimentara „E-uri”. Deci si bicarbonatul de sodiu e un E, care poate va fi inlocuit de un alt E, mai nociv.

  Sarea de bucatarie este un E. Praful de cacao este un E. Beta-carotenul este un E. Acidul citric este un E. Si asa mai departe.

  Deci poate carnea de porc are ţşpe E-uri, dar zi si din care (sanatoase, nocive, toxice, cancerigene etc.)!

  1. Author

   ia cum suna: polifosfat de Na E452, caragenan E407, acidifiant: ascorbat de Na E301, citrate de Na E331, potenţiator de aromă glutamat de Na E621, conservant: nitrit de Na E250. in comparatie cu inocentul bicarbonat de sodiu. :))) glumesc. chestia e ca il interzic, desi nu stiu daca e bun sau nu. aici e intrebarea: de ce?

 2. Mie mi s-a parut mai degraba un mic circ, ce a agitat stomacurile sensibile ale romanilor.Si oricum, am fost „salvati” de catre politicieni.Viata merge inainte!

 3. Sper ca glumesti…din nou 😀 Daca pentru sau impotriva presedintelui n-am iesit in strada, pentru asta as iesi… si as mai scoate vreo 50 de giolgai care iubesc micii ca si mine. Si le-as da si o bere…. sa vezi atunci revolutie.

 4. am citit un studiu care spunea ca Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai bune medicamente impotriva Candidei albicans, care cica sta la baza multor probleme legate de cancer. Spuneau ca e bine sa mananci o lingurita pe zi si chiar sa faci perfuzii cu ceva ser care are bicarbonat in el… am sa va postez si un link, doar ca e in ungureste articolul. http://www.zoldhaz.info/sz%C3%B3dabikarb%C3%B3n%C3%A1val-r%C3%A1k-ellen

 5. Eu cred ca de fapt cineva mare si tare, avea un stoc destul de considerabil de mici, aproape sa expire, fara nici o perspectiva de vanzare, si prin stirea asta a agitat spiritele, lumea s-a bucurat de mici ca de ultima gura de aer, si asa nenea respectiv a ramas si fara mici, dar cu buzunarele goale. Si toata lumea e fericita, poporul cu micii, nenea cu banii. The End

 6. Ai pus bine problema, e aceeasi problema pt. care nu mai gasesti in farmacii acid boric. Ala care e f ieftin, face treaba f buna, dar … e prea ieftin !!! Doar n-o sa moara firma Bayer de foame, ce ne facem daca locomotiva europei gafaie ???

  Oricum ne-au facut ca pe aia micii si pe noi si pe greci, cu Lidl si Kaufland si Pennys si s-a invatat romanul sa fie lenes si sa nu-si mai puna nimic in gradina, ca doar is ieftine la market. Ieftine, dar nu stie cat is de proaste de fapt! Si se mira apoi romanul ca nu mai traieste sa apuce pensia ca bunicii, moare in campul muncii…

 7. Si daca se interziceau care e problema? Am vrut UE, avem UE. Daca ne-am urcat in caruta, atunci ori mergem pana la capat ori ne dam jos cat mai putem.

 8. pai mai , d-le COTOS, ce noi am intrat in UE, ca sa ne dea suturi in cur , unul sau altul, asa , fara nici o explicatie,…dupa cum au ei chef ?

 9. Va rog dragi romani, care va spurcati cu ironii si batjocura identitatea, si bunicii si parintii, jalnici si scosi din trend, care ati facut cuvantul „neam” inutilizabil pt ca l-ati umplut de zoaie, va rog insistend sa pupati palma care va loveste, aceeasi mana care va si tine in saracie, dar asta n-aveti cum s-o intelegeti. Detestati-i pe mancatorii de mici, pe imputitii vostri vecini si concetateni care afuma realitatea voastra europeana cu gratarele lor pestilentiale. Detestati lautarii, interbelicii legionari,detestati ortodoxia si popii, detestati mormantarile si lumanarea aprinsa la capataiul unui muribund, detestati cumpararea de masini nemtesti, culoarea roz cand o poarta nepoatele voastre, urati tot dar fiti constienti ca v-ati umplut de ura. UE, stapanii nostri, idealul nostru adorabil care ne detesta, UE, UE, UE, calcati-ne in picioare, cu picioarele voastre democratice, civilizatoare, ca pe India, China, Modernizati-ne cum i-ati modernizat pe africani, pe maiasi. Gasiti o ideologie cum ati gasit comunismul si trimiteti-ne-o prin bursierii nostri, faceti cu noi ce vreti, acceptam orice. Orice. Orice.

 10. de can am intrat in UE numai chesti nasoale am auzit si vazut,prea putine chestii bune pentru noi…eu zic sa iesim din UE

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw