Statistici despre munca la români….

11 comentarii

 1. Munca in folosul comunitatii e un termen mai democratic pentru ¨munca patriotica¨? In alte tari mai cu autostrazi munca de acest gen se da ca pedeapsa pentru delicte minore.

  1. Author

   din acelea simple… curatenie in parc, in paduri, mai un ajutor pentru persoane in varsta… intelegi? din astea…

 2. Si altii ca mine, si ca muuuulti, nu au ce munci acum, fiindca peste tot merge doar spaga. Asta unde se incadreaza ?

 3. Romanul are o parere prea buna despre el. Din pacate este o parere gresita. Daca tot se crede buricul pamantului cum se face ca in Romania nivelul de trai e scazut?
  Mda…cred ca exagerati pe undeva.

 4. Eu vin de placere la munca 🙂 Dar uneori, parca mi-as dori sa nici nu fiu aici 🙂 Depinde de zile.

 5. Unde mai pui că din 20 de milioane câți suntem, dacă mai suntem, doar 4 milioane reprezintă populația activă, care contribuie într-o formă sau alta la buget? Deci da, cifrele par mari că-s prezentate ca și procentaje, dar în realitate sunt îngrijorător de mici.

 6. Poza Gabene, n-are nici o legatura cu lenea daca vrei sa insinuezi asta cumva 🙂 Omul e in pauza de masa si trage un pui de somn unde poate, ca angajatorul nu-i poate oferi un pat intr-un container de-ala de fier cum ar fi normal.

  Altfel, sa stii ca la corporatii in Ro chiar se muceste! Si aia care o mica afacere, iar muncesc, cred ca stii tu mai bine 🙂 Aia care muncesc la mici afaceri, iar trag ca robii! Bugetarii mai trag matzul de coada, dar nu toti sa stii!

  Cat despre munca in folosul comunitatii…fii serios! Cine mai are chef in timpul liber ala putin ce-l are sa adune gunoaiele din parc ca maine sa fie exact ca inainte de curatenia de ieri ???

  Si vorba lui Ombladon… cand n-ai ce pune-n farfurie/ te doare fix in $#!& unde arunci o hartie …pare a fi un cerc vicios care e centrat in jurul punctului „lipsa de bani” nu? 🙂

  1. Corect. Toti acuza ca romanu e lenes, dar nu pricep ca angajatorii se poarta ca stapanii de sclavi

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw