Cum faci din … știre, bici!

11 comentarii

 1. Cele mai urate sunt cele cu titlu mincinos sau exagerat. Afli ca nu are nici o legatura informatia din titlu cu articolul, sau ce parea socant, incredibil, senzational, e de fapt banal. Si totusi sunt oameni carora le face placere sa fie prostiti asa, altfel nu ar avea succes acest tip de grosolanie la care ei ii spun jurnalism…

 2. Author

  cat o sa aiba succes. pana lumea o sa realizeze ca stirile sunt mincinoase si s-a terminat. nici macar stirile pe bune nu vor mai functiona. si apoi…

  1. Asta ma intreb si eu, cat o sa mai dureze pana se prinde lumea ca foarte multe asa-zise „stiri” sunt balast, hartie de sters la dos.

 3. In toate siteurile de profil vei gasi titluri exagerate care au prea putin in comun cu textul propriuzis. Eu unul nu mai citesc asa ceva!

 4. Adica romanca noastra ?! Sunt convins ca munceste „5 barbati deodata”, cat timp Gerard se plimba…

 5. „arunci o privire să nu fie greșeli” de obicei se sare peste faza asta.

 6. Problema e ca pe orice site de stiri, din 10 articole 8 sunt de genul. Mai citesc cate unul doar pentru a lua „pulsul” prostiei. Cel mai tare mi sa parut urmatorul titlu: „incredibil, umblau cu ele in mana pe strada”. Era vorba de telefoane.

 7. Putea sa fie si mai rau. Putea sa scrie „Gerard Butler surprins intr-o ipostaza intima cu Ashton Kutcher, se plimbau impreuna cu bicicletele”. Sau „EXTRAORDINAR: Da click sa vezi ce faceau Gerard Butler si Ashton Kutcher in Mexic”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw