Cea mai simplă/eficientă cură de slăbire

13 comentarii

  1. ma tot gandeam eu mananc mult, nu fac sport, sunt lenes de profesie si acum am descoperit ca somnul ii de vina ca is prea slab… vreo 3 zile nedormite ma ajuta si pe mine sa pun niste kilograme?

    in alta ordine de idei trebuie facuta o lege care sa oblige toate salile de sport din tara sa se doteze de urgenta cu paturi

  2. Cei care au buletin, după ce ajung la școală și fac ceea ce ziceai tu în articolul de ieri, abia după au dreptul la ora de somn. :)) Energia consumată îi va ajuta să doarmă un pic mai bine. :))

    Antonescu nu ar trebui să fie piele și os, el ar trebui să doarmă somnul cel de veci. :))

  3. Doamne ca m-ai scos din belea. Cu acest post am si eu un alibi la nevasta…un motiv pentru care sa ma lase sa trag un pui de somn cand ajung acasa de la munca. Nu sunt gras dar vreau sa ma mentin…deci noapte buna!

  4. de acum incolo stiu cum o sa imi petrec timpul liber….:D

  5. Am incercat foarte multe metode de slabit de-a lungul timpului! Am incercat de la diete la pastile de slabit – toate au plusuri si minusuri; Din ce am incercat eu, dieta dukan este cea mai eficienta – chiar si pe termen lung. Daca vreti sa slabiti iar mai apoi sa va mentineti, incercati-o! Merita!

  6. Un articol foarte interesant, parerea mea este ca Dieta Dukan este una foarte buna, eu acum sunt la etapa de „atac” si am slabit deja 5 kilograme.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw