Baiat cu bicicleta.

11 comentarii

 1. Multumesc Gabriel…stiam eu ca esti un om deosebit…mi-ai confirmat asta ,,,
  Multumesc pentru momentele in care oferi la randul tau bucurie prin filmulete sau postari aici pe blog..Sa iti dea Domnul sanatate si putere sa ne aduci momente vesele mult timp de acum inainte.
  O seara minunata in continuare.

  1. Author

   multumesc foarte mult, nici nu stii cat de mult conteaza vorbele acestea. multumesc.

 2. Frumos.
  Diferenta dintre un baiat si un barbat, e marimea jucariilor.

 3. Ca sa citez pe cineva : povestioara e „absolut gorgeous” M-au incercat niste emotii deosebite cand am citit aceste randuri.. Multumesc pentru acest sentiment pe care nu l-am mai trait de mult.

 4. Sunt sigura ca pentru acel copil era cea mai frumoasa bicicleta din lume iar atentia pe care a primit-o din partea ta i-a confirmat faptul ca are o comoara.:) sa ii dea Dumnezeu sa se bucure de bicicleta lui minunata !
  Cata bucurie sa poti vedea frumosul in lucruri marunte!! asta e adevarata FERICIRE cred.Sunt atatia care au lucruri scumpe dar care nu au puterea de a se bucura sincer de ele.
  Multumesc pentru postarea aceasta!

 5. dupa felul in care cronometrai, si dupa cat de pesimist erai la inceput, pe parcursul textului credeam ca se intampla o nenorocire cu baiatul. ma steptam sa dea careva peste el la secunda zero. M-AI SPERIAT OMULE! nu mai face de-astea..
  e clar ca mi-ai dat emotii, dar poate nu de care intentionai tu

  altfel, mandru post!

 6. Faci parte dintre oamenii (puţini la număr) care reuşesc să mă surprindă plăcut întotdeauna . Prin gestul tău i-ai oferit puştiului o lume întreagă şi i-ai confirmat ce important este el pentru mama lui ! În faţa ta , vorba unui tip în viaţă , mă înclin !

 7. Eu inca mai caut in minte momentul cand m-am indepartat de bucuriile simple ale vietii si cand cinismul si greutatile inerente au pus o perdea peste trairile si bucuriile simple. Ce frumos era cand te puteai juca cu un „vapor” facut dintr-o bucata de polistiren ascutita la un capat pe asfalt si pusa pe o balta in fata blocului…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw